PAO NAJLJEPŠI POGODAK OVE SEZONE U ITALIJI: / Pogledajte eurogolčinu kontroverznog Radje Nainggolana

Image

Marko Rog je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok Karlo Letica nije nastupio za goste

20.10.2019.
18:05
VOYO logo

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Udinese, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je pobijedio Torino sa 1-0, Sampdorija i Roma su odigrali bez golova, dok je Cagliari pobijedio SPAL sa 2-0.

Pobjedu Tudorovoj momčadi donio je Stefano Okaka golom u 42. minuti. Bila je to druga pobjeda momčadi iz Udina u zadnja tri kola, te treća ukupno ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampa i Roma su odigrali slabu utakmicu bez golova, ali i bez pravih prilika. Domaćin je tako ostao na začelju ljestvice, dok je Roma propustila priliku približiti se četvrtoj poziciji na bod zaostatka.

Gosti su od 86. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen nizozemski napadač Justin Kluivert. Kod Rome je u početnom sastavu bio hrvatski napadač Nikola Kalinić no zbog ozljede koljena morao ne napustiti teren u posljednjim trenucima prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eurogol Nainggolana

Cagliari je pobijedio SPAL sa 2-0, golovima Nainggolana (10) i Faraga (67). Marko Rog je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok Karlo Letica nije nastupio za goste.

Istaknimo kako je kontroverzni Nainggolan zabio eurogol. Primio je loptu negdje na 25 metara od gola s desne strane, smirio je prsima i onda desnom opalio u rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SKANDAL TRESE INTER: /

Nakon curenja šokantne snimke stigle prijetnje veznjaku i njegovoj djeci

Image
SKANDAL TRESE INTER: /

Nakon curenja šokantne snimke stigle prijetnje veznjaku i njegovoj djeci

U prvom nedjeljnom susretu Inter je u gostima dobio Sassuolo sa 4-3, a vodeći pogodak za "nerazzurre" postigao je u 2. minuti Lautaro Martínez nakon asistencije Marcela Brozovića. Hrvatski veznjak bio je blizu tome da se upiše u strijelce, ali je njegov pokušaj iz slobodnog udarca u 41. minuti bio trunku neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Inter po dva pogotka su postigli Lautaro Martínez (2, 71-pen) i Romelu Lukaku (38, 45-pen), dok su strijelci za Sassuolo bili Domenico Berardi (16), Filip Đuričić (74) i Jeremie Boga (81).

U nedjelju se još sastaju Parma - Genoa i Milan - Lecce, dok je u ponedjeljak na rasporedu susret Brescia - Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 22 boda, Inter na drugom mjestu ima bod manje, a treća je Atalanta sa 17 bodova. Na začelju je Sampdorija sa svega četiri boda.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo