PAO NA SAMO DNO: / Dosao kao superzvijezda, a nakon godinu dana ga tjeraju iz kluba

Vodstvo engleskog nogometnog premierligasa Liverpoola najavilo je cistku na koncu ove sezone, a prema pisanju otockih medija, cak devetorica igraca ce ovoga ljeta napustiti Anfield.

7.5.2015.
21:19
VOYO logo

Medu njima je i talijanski napadac Mario Balotelli koji je proslog ljeta stigao iz Milana za 25 milijuna eura. Medutim, Super Mario se pokazao 'super-razocaranjem'. U 26 nastupa zabio je svega cetiri gola pri cemu samo jedan u prvenstvu.

Klub ce nastupiti i njegov sunarodnjak Fabio Borini koji je u 18 nastupa zabio jedan pogodak. Velika ocekivanja nije opravdao niti Rickie Lambert. U 33 nastupa zabio je samo tri gola. Otpisani su, navodno, i Brad Jones, Jose Enrique, te Lucas, dok Kolou Toureu i Glenu Johnsonu zavrsavaju ugovori. Anfield napusta i legendarni kapetan Steven Gerrard koji ce nakon vise od 700 utakmica u crvenom dresu karijeru nastaviti u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su navodi engleskih medija tocni, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren bi trebao ostati u klubu. Iako je cesto bio na meti kritika nakon lanjskog dolaska iz Southamptona, menadzer Brendan Rodgers mu ocito vjeruje.

Liverpool ove sezone nije ispunio ocekivanja. Tri kola prije kraja prvenstva drzi peto mjesto na ljestvici s cetiri boda manje od Manchester Uniteda na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo