Stiglo i emotivno oproštajno pismo: Eduardo se oprostio u velikom stilu

Eduardo da Silva se oprostio od Šahtara. Hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor s Flamengom i iz Donjecka se vratio kući, na mitsku Maracanu.

8.7.2014.
8:36
VOYO logo

Dudu se s ukrajinskim velikanom oprostio u stilu, poslao je pismo klubu koji ga je objavio na svojim službenim stranicama.

"Imao sam čast nastupati za tako fantastičan klub. Ponosan sam što sam sudjelovao u osvajanju četiri naslova prvaka i ovu priliku koristim kako bih se zahvalio mnogim važnim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svih, predsjedniku Ahmetovu, jer mi je dao priliku i vjerovao u moj talent. Treneru Lucescuu koji me je vodio, dao mi šansu da igram i pobjeđujem u ovako sjajnoj grupi igrača. Hvala i svim mojim suigračima, posebno kapetanu Dariju. Njegovo prijateljstvo i posvećenost na terenu, ali i izvan njega uvijek su mi mnogo značili.

Na kraju, najveće hvala navijačima. Uvijek sam osjećao vašu podršku. Od mog debija prihvatili ste me kao dio obitelji i na tome ću im zauvijek biti zahvalan. Uživao sam u Donjecku, želim sve najbolje klubu i zemlji", poručio je hrvatski reprezentativac u pismu Ukrajincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo