PADA SVJETSKI REKORD: / Barcelona se sprema iskrcati pravo bogatstvo za igrača kojeg već dugo želi

Image
Foto: AFP

I dok s veznom i napadačkom linijom nema nikakvih problema, Barcelona već dulje vrijeme nastoji osnažiti obrambeni red svoje momčadi.

17.9.2016.
13:30
AFP
VOYO logo

Iz Lyona su Katalonci ovo ljeto doveli 22-godišnjeg Samuela Umtitija koji se solidno snašao, ali čini se da trener Luis Enrique i dalje nije posve zadovoljan. Ugledni francuski dnevnik L'Equipe tako piše da će Barcelona već na zimu pokušati dovesti Brazilca Marquinhosa (22) iz PSG-a.

Brazilac želi na Camp Nou

Velikan s Camp Noua navodno je spreman za igrača kojeg već dugo želi iskrcati čak 60 milijuna eura. Ostvari li se uistinu takav scenarij, Barcelona će srušiti svjetski rekord jer nikad dosad za nijednog obrambenog nogometaša nije isplaćena takva odšteta. Aktualni rekorder je John Stones za kojeg je Manchester City ljetos Evertonu platio 55 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe tvrdi da se Marquinhos našao s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i izrazio mu želju da potpiše za Barcelonu. Hoće li klub s Parka prinčeva pristati na to, tek treba vidjeti budući da se David Luiz vratio u Chelsea, pa bi gubitak još jednog stopera bio itekako težak udarac za trenera Unaija Emeryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marquinhos je u PSG došao 2013. iz Rome, uz odštetu od 32 milijuna eura. Aktualni ga ugovor veže za Parižane do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo