ZAIGRAO SE

PA TI GLUMI DA MASTURBIRAŠ: Njemački nogometaš suspendiran zbog uvredljive geste prema treneru suparničke momčadi

Utakmicom suspenzije koju će odraditi protiv Stuttgarta i s 20,000 eura kažnjen je Augsburgov kapetan Daniel Baier nakon što je kamera uhvatila njegov uvredljiv čin upućen Leipzigovom treneru Ralphu Hasenhüttlu u 74. minuti utakmice igrane u utorak u kojoj je njegova momčad upisala 1-0 pobjedu.

“Ispričavam se onima koje je moj potez uvrijedio. Ispričao sam se i momčadi u srijedu prije treninga jer je moj besmislen čin bacio sjenu na sjajan učinak tima. Nadam se da će moja ispriku koja stiže iz srca biti prihvaćena i u Leipzigu”, pokajao se puem Instagrama njemački nogometaš koji je kroz 14 godina karijere u samo pet navrata bio prisiljen propustiti utakmicu, javlja Deutsche Welle.

Ovo je prvi put da će to morati napraviti a da razlozi nisu žuti ili crveni kartoni. Tvrdi da zbog toga cijelu noć nije oka sklopio.

A što se zapravo dogodilo najbolje će otkriti ova snimka Baiera koji je nakon utakmice ustvrdio ‘da su ga ponijele emocije’:

Dodajmo da je Baier poslije utakmice došao do Hasenhüttla odmah na travnjaku s namjerom da mu pruži ruku i ispriča se. Nije u tome uspio, pa je stigao i u svlačionicu suparničke momčadi. Bild saznaje da je izbačen van.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr