PA GDJE MU JE PAMET?! Ovo je ravno samoubojstvu: / Wenger šokirao uoči teškog gostovanja kod Bayerna

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Bayern i Arsenal od 20.45 igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a pred minhenski okršaj starih poznanika u Ligi prvaka, trener gostiju Arsene Wenger donio je iznenađujuću odluku.

15.2.2017.
18:53
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Kako ugledni britanski BBC javlja, a Daily Star prenosi, Wenger će večeras protiv Bayerna zaigrati s Mesutom Ozilom u prvih 11, a čovjeka koji je za Arsenal ove sezone zabio 14 golova u svim natjecanjima Thea Walcotta stavit će na klupi.

ČEKA NAS SPEKTAKL: Modrićev Real protiv čudesnog Napolijevog napada, Arsenal protiv Bayerna i sudbine

Ozil nije u formi

Ozil inače baš i ne briljira u ključnim, velikim utakmicama, a u posljednje vrijeme nevidljiv je i protiv manjih protivnika, dok je Walcott trenutno možda i najbolji nogometaš Arsenala. I upravo njegova brzina, prodornost i golgeterska učinkovitost trebaju topnicima protiv "bavarskog giganta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski novinar BBC-a David Ornstein tu je informaciju objavio na svojem Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Wengera se traži dobar rezultat u Munchenu

Wenger je priznao kako inače sjajni njemački internacionalac treba gol kako bi se napunio samopozdanjem, no koliko je to sad pametno raditi u ovako važnoj utakmici, to je već drugo pitanje.

U napadu Arsenala zaigrat će, očekivano, Alexis Sanchez i Giroud. Međutim, sad kad je Walcott završio na klupi, Sanchez bi mogao početi susret na krilu, dok bi Giroud bio špica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, od Wengera se večeras u Munchenu ultimativno traži dobar rezultat, jer navijačima je definitivno dosta borbe za četvrto mjesto u Premiershipu (što im je i ove godine realnost nakon nedavnih poraza od Watforda i Chelseaja) te ispadanja iz Lige prvaka u osmini ili najviše četvrtfinalu.

Navijači su već izgubili strpljenje s Wengerom, menadžerom koji bi do kraja ove sezone morao napraviti čudo da ostane na klupi. No, njegova odluka da po čudo u Munchenu krene bez strijelca 14 golova ove sezone, nikako mu se ne čini pametnom. Upravo suprotno. Ravno je samoubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo