TAKO SE TO RADI

OZLJEDA KOJA JE PODIJELILA ŠPANJOLSKU: Iniesta i igrač koji ga je poslao na bolovanje svima očitali lekciju

Repovi subotnje pobjede Barcelonine nogometne momčadi na gostovanju kod Valencije i dalje se vuku. Nije niti čudo nakon svega što se u ogledu na Mestalli događalo.

Domaća publika ostala je razočarana nakon pobjedničkog pogotka Lionela Messija iz 94. minute, viđeno je gađanje Barceloninih nogometaša predmetima s tribina, a i neprimjerena reakcija argentinskog napadača Barcelone koji je uzvratio psovkama. Viđena je i teška ozljeda Andresa Inieste koji će s travnjaka izbivati oko tri mjeseca, a ta je scena sad dobila, piše Superdeporte, i nastavak koji dokazuje da je španjolski virtuoz bolji čovjek nego što je nogometaš. Isto vrijedi i za Enza Pereza koji ga je startom stavio na nosila.

U SUZAMA GA IZNIJELI S TRAVNJAKA: Ovako je izgledala ozljeda Inieste koja je šokirala Kataloniju

Ima ih koji bi odbili ruku pomirenja od igrača koji ih je poslao u krevet i na dulju pauzu, ne i Iniesta koji je oprostio Perezu brutalan start. Prvi korak učinio je Valencijin kapetan koji je nakon utakmice kontaktirao Messija, suigrača iz argentinske reprezentacije, kojem se ispričao za napravljeno i upitao kakva je točno Iniestina situacija. Upitao ga je pritom može li mu proslijediti Iniestin broj telefona što je Messi, nakon što se čuo sa momčadskim kolegom i nakon što je dobio dopuštenje, i učinio. Zabrinuti Perez nazvao je Iniestu i uputio mu ispriku zamolivši ga za oprost.

Ispriku je Iniesta odmah prihvatio pa je i poručio Argentincu da je svjestan da ovaj to nije namjerno napravio i da se ne zabrinjava zbog učinjenog jer, nažalost, i takve situacije su sastavni dio nogometa.

Iniesta je pobrao simpatije javnosti nakon što je dokazao da ne zamjera Perezu na onom što se dogodilo, a Argentinac komplimente za napravljeno. Dobio je i ispriku Barceloninog trenera Luisa Enriquea zbog gestikulacija i vikanja s klupe u trenucima dok se Iniesta na travnjaku previjao od bolova, a koje je upućivao Perezu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr