VIDEO: Ovoga nema ni po hrvatskim selima!

Tučnjave i kaotični epilozi na nogometnim utakmicama česti su u našim nižim ligama, počesto u nižim dobnim kategorijama, te u nekim specifičnim, već poznatim selima Lijepe naše. Međutim, ovo što se dogodilo u Engleskoj teško da će itko nadmašiti…

Sudac Ian Williamson, koji je u utorak vodio utakmicu četvrte lige engleskog nogometa između Bradford Cityja i Crawley Towna, pokazao je čak pet crvenih kartona, ali u svlačionici nakon utakmice.

Zbog masovne tučnjave koja se dogodila na igralištu nakon susreta, u kojoj je gostujući Crawley pobijedio s 2:1, sudac se spustio u svlačionice i ušao u povijest. Crvene kartone su dobili Andrew Davies, Luke Oliver i Jon McLaughlin iz domaćeg sastava, odnosno Crawleyevi igrači Kyle McFadzean i Claude Davis, koji je ušao kao zamjena.

Bradfordovom igraču Andrewu Daviesu prijeti suspenzija od pet utakmica, jer mu je ovo već treći crveni karton ove sezone.

“Dok ne pogledam snimku, teško mi je bilo što komentirati. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Još nikada nisam doživio da sudac nakon utakmice uđe u svlačionicu, odvoji igrače na stranu i pokaže im crvene kartone! Pogledat ću DVD događaja. Ukoliko je bilo tko od mojih igrača kriv za udaranje suparnika, platit će veliku klupsku kaznu”, izjavio je trener Bradforda Phil Parkinson.

specijal-201102150360004-Utakmice za pamćenje

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr