OVO SE MODRIĆU NEĆE SVIDJETI! Legenda Barce uvjerena: / 'Za mene je on najbolji veznjak Europe'

Image
Foto: AFP

Bivši nogometaš Barcelone, legenda katalonskog giganta Xavi Hernandez, smatra kako je igrač Liverpoola Philippe Coutinho trenutno najbolji vezni igrač u Europi, javlja britanski Telegraph.

17.11.2016.
16:55
AFP
VOYO logo

Liverpoolov Brazilac Philippe Coutinho trenutačno je jedan od ponajboljih nogometaša na svijetu. Coutinho igra u sjajnoj formi i u klubu i u reprezentaciji, a njegova igračka ekspanzija dogodila se dolaskom Jurgena Kloppa na Anfield.

MA, KAKAV CRISTIANO RONALDO: ‘Najbolji igrač Real Madrida je – Luka Modrić’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANI ENGLESKOG KAPETANA: ‘Što je tu čudno, legende piju kao vragovi i puše kao luđaci’

Povezuju ga s Barcelonom

Posljednjih mjeseci spominje se njegov transfer u Barcelonu, a bivši nogometaš Barcelone, legendarni Xavi Hernandez, smatra kako bi on bio idealno pojačanje za prvaka Španjolske. Xavi vjeruje kako bi Coutinho poboljšao igru Barce. Ovaj 24-godišnjak je do sad postigao 6 golova za Liverpool u 12 odigranih susreta u svim natjecanjima i najzaslužniji je za to što je Liverpool trenutno vodeća momčad Premiershipa s 26 bodova nakon 11 odigranih kola.

'Klopp ga je podigao na znatno višu razinu'

"Za Coutinha sam uvijek mislio da je poseban igrač. Klopp ga je podigao na znatno višu razinu. U ovom trenutku nema boljeg igrača u sredini terena od njega u Europi", kazao je Xavi u intervjuu za Goal.com, ističe britanski Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JEFF ZELEVANSKY
Image
Foto: AFP, JEFF ZELEVANSKY

Xavi smatra da za Coutinha sigurno ima mjesta u Barceloni i kako je tehnički dovoljno jak da odgovori svim zahtjevima koji bi se od njega tražili.

Coutinho ili Modrić?

"Uvijek pokazuje kvalitetu, ali sad u kontinuitetu igra dobro i to je dobra vijest za Liverpool ukoliko žele ostati konkurenti za naslov. A on bi trebao ignorirati sve što se trenutačno piše o njemu i mora se usredotočiti na igre za Redse, jer, ovo bi mogla biti njihova sezona", objasnila je ova velika nogometna legenda za koga je Coutinho, sudeći prema njegovoj izjavi da u ovom trenutku trenutno nema boljeg veznjaka u Europi od njega, očito bolji vezni igrač i od našeg Luke Modrića koji spada u TOP svjetske veznjake i za kojeg dio nogometnih stručnjaka smatra kako je možda trenutno i najbolji vezni igrač na svijetu. Iako Modrić igra povučenije od Coutinha koji je izrazito ofenzivni veznjak. Kako bilo, u našoj anketi stoga postavili smo vam pitanje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo