SPEKTAKULARNI VIDEO KOJIM JE INTER DOČEKAO VRSALJKA: / Ovo najbolje pokazuje kakva je Šime zvijezda u Milanu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Određene stvari radiš zato što su izazovne. Neki igraju samo da bi igrali, a neki to čine iz ljubavi. Naš grad. Inter je tvoja sudbina'

3.8.2018.
8:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Srebrni VatreniŠime Vrsaljko u Interu je dočekan kao velika zvijezda, jedno od pojačanja koje će Inter voditi prema borbi za naslov s Juventusom, a koliko doista znači milanskom velikanu jasno pokazuje i video dobrodošlice. Pisali smo o tome kako je Vrsaljko dočekan na milanskom aerodromu Malpensu.

Čim je prošao kontrolu nakon slijetanja, Vrsaljka su okružili mikrofoni, mobiteli, kamere i reflektori talijanskih medija. Nastala je prava gužva, navijači su mu skandirali: “Šime ole, ole.". Da, Vrsaljko je u Milanu dočekan kao prava zvijezda. Novinari i snimatelji u stopu su ga pratili sve do izlaska iz aerodromske zgrade i obasipali ga pitanjima, svi su htjeli doći do njega. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je inter je na svojim službenim stranicama objavio fantastičan spot kojim su svojem novom desnom beku pokazali što doista znači kad postaneš igrač tako velikog kluba. Video je poprilično nabrujavajući, to je nabrijavajuća priča kroz Vrsaljkove tetovaže.

"Određene stvari radiš zato što su izazovne. Neki igraju samo da bi igrali, a neki to čine iz ljubavi. Radiš ih da ne zaboraviš, da se podsjetiš, radiš ih zbog sebe, ali i zbog drugih. Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih... jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Inter je tvoja sudbina", poruka je Intera Vrsaljku u spektakularnom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je u videu otkrivena i jedna od njegovih najvećih tetovaža, Posljednja večera, koja krasi jednu od milanskih crkvi pa Inter u potpisu videa i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš grad je već Šimina druga koža".

Pogledajte kako to izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo