OVO MORATE VIDJETI: / Dok se Englezi i Rusi mlate, irski i švedski navijači zajedno pjevaju - ABBA-u!?

Image
Foto: Screenshot

Svijet su posljednjih dana potresle šokantne scene s ulica Marseillea gdje su se ruski i engleski huligani brutalno mlatili prije i nakon utakmice svojih reprezentacija na Europskom prvenstvu.

14.6.2016.
18:50
Screenshot
VOYO logo

A da suparnički navijači ne moraju biti neprijatelji, pokazali su u nedjelju Hrvati i Turci koji su se na ulicama Pariza družili u miru i osim pokoje verbalne provokacije, nije bilo problema. Korak dalje su uoči međusobne utakmice svojih reprezentacija otišli navijači iz Irske i Švedske.

Švedski glazbeni ponos

Snimka koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje skupinu od nekoliko desetaka irskih i švedskih pristalica kako se zajedno zabavljaju i pjevaju. I to ne bilo što, nego veliki hit legendarne grupe ABBA - Dancing Queen! Šveđani su očito odlučili promovirati svoj nacionalni glazbeni ponos i u Francuskoj, a Irci su im se rado pridružili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice su irski i švedski navijači mogli biti podjednako (ne)zadovoljni. Dvoboj na Stade de Franceu okončan je, naime, neodlučenim ishodom 1-1, pa sada obje reprezentacije kaskaju za vodećim Talijanima koji su nešto kasnije svladali Belgiju s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo