Može i drugačije

OVO MORATE VIDJETI: Dok se Englezi i Rusi mlate, irski i švedski navijači zajedno pjevaju – ABBA-u!?

Svijet su posljednjih dana potresle šokantne scene s ulica Marseillea gdje su se ruski i engleski huligani brutalno mlatili prije i nakon utakmice svojih reprezentacija na Europskom prvenstvu.

A da suparnički navijači ne moraju biti neprijatelji, pokazali su u nedjelju Hrvati i Turci koji su se na ulicama Pariza družili u miru i osim pokoje verbalne provokacije, nije bilo problema. Korak dalje su uoči međusobne utakmice svojih reprezentacija otišli navijači iz Irske i Švedske.

Švedski glazbeni ponos

Snimka koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje skupinu od nekoliko desetaka irskih i švedskih pristalica kako se zajedno zabavljaju i pjevaju. I to ne bilo što, nego veliki hit legendarne grupe ABBA – Dancing Queen! Šveđani su očito odlučili promovirati svoj nacionalni glazbeni ponos i u Francuskoj, a Irci su im se rado pridružili.

Nakon utakmice su irski i švedski navijači mogli biti podjednako (ne)zadovoljni. Dvoboj na Stade de Franceu okončan je, naime, neodlučenim ishodom 1-1, pa sada obje reprezentacije kaskaju za vodećim Talijanima koji su nešto kasnije svladali Belgiju s 2-0.

Povratak na Net.hr