Ovaj start polomio je nogu Borussijinog napadača u utakmici protiv Schalkea

Iz Borussije (M) su poručili da će njihov igrač izbivati dulje vrijeme

FOTO: Screenshot

Neoprezan start koji je rezultirao direktnim isključenjem protiv momčadi Borussije iz Mönchengladbacha natjerao je Schalkeova veznjaka Johannesa Geisa da se ispriča svojoj žrtvi Andreu Hahnu.

“Ne mogu riječima opisati ono što se danas dogodilo. Na ružan sam način faulirao Andrea zbog čega mi je iskreno žao i zbog čega se ispričavam njemu, njegovoj obitelji, klubu i svim navijačima. Svi koji me poznaju znaju da pošten sportaš i da je ovo nešto što mi se u karijeri nikada nije dogodilo. Zdravlje igrača za mene je iznimno važno”, napisao je na svom Facebook profili Geis i nastavio:

Iskrena isprika

Geis face

“Slike tog prekršaja koje sam vidio na TV-u podsjetile su me odmah na bivšeg suigrača Elkina Sota i iskreno se nadam da Andre nije ozbiljno ozlijeđen. Znam da su se neki okrenuli protiv mene, a ja u potpunosti shvaćam njihovu uzrujanost. Već sam se ispričao Andreu Hahnu i ostat ću s njim u kontaktu u nadolazećim danima. Još jednom, žao mi je Andre.”

A dogodilo se sljedeće. Igrala se 80. minuta a Hahn je tek hvatao prve sprinteve na travnjaku na koji je kročio tek koju minutu ranije. Uslijedila je jedna borba za loptu, neoprezno podignuta noga Geisa i prijelom potkoljenice uz trganje meniskusa lijevog koljena. Iz Borussije (M) su poručili da će njihov igrač tijekom dana biti operiran i da će sigurno izbivat sve do završetka nogometne zimske pauze.

https://www.youtube.com/watch?v=f1jzmw0oiQk