'OVO JE SRAMOTNO!' / Igrač Hajduka sipao gorčinu nakon utakmice, Tudor mu je poručio da je to glupo

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Oglasio se nakon utakmice i trener Osijeka Ivica Kulešević

5.7.2020.
21:45
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U prvom od dva nedjeljna derbija 33. kola Prve HNL Osijek je na Poljudu pred 5.800 gledatelja pobijedio Hajduk sa 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za drugo mjesto, dok je Hajduk upisao već četvrti poraz u zadnjih pet kola.

Pitanje pobjednika odlučio je Petar Bočkaj golom u 15. minuti utakmice. Bila je to utakmica u kojoj Hajduk nakon serije loših rezultata nije imao pravo na novi poraz ukoliko želi do drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Bodovi su bili iznimno važni i za Osijek, koji se također bori za titulu doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu slavili su gosti približivši se drugoplasiranoj Lokomotivi na bod zaostatka, dok je Hajduk praktički ostao bez izgleda. Lokomotiva mu sada bježi velikih šest bodova.

Image
OSIJEK ZASLUŽENO SVLADAO HAJDUK NA POLJUDU: /

Bočkaj zabio iz velike daljine, pljeskali su mu čak i Splićani

Ovo je sramotno

Nakon utakmice gorčinu je sipao igrač Hajduka Bassel Jradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sramotno što smo pokazali na terenu. Imamo priliku igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, ne mogu objasniti što se događa na terenu. Ne stvaramo šanse, ne zabijamo. Ne znam što se momčadi događa. Dođemo do zadnje trećine, a onda kao da uslijedi neka blokada. Moramo biti pametniji u tim situacijama", rekao je nakon utakmice igrač Hajduka, a prokomentirao je tu njegovu izjavu i Igor Tudor, prenosi Dalmatinski portal.

"Glupo je to reći nakon ove utakmice, ali momci su dali sve od sebe. Stvar je psihološke prirode. Jedna blokada koja se osjeća već par kola. Na meni je da izvučem momčad iz toga, iako je ona mlada, zelena. To je moj posao i svatko treba preuzeti dio odgovornosti", rekao je trener Hajduka te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Male stvari na kraju čine razlike, ali to je nebitno. Bitno je dobiti ili izgubiti i prikazati nešto gledljivo. Od početka imamo problem s realizacijom. Naša krila koja igraju uporno rotiram, tražim gol. Od Tahiraja, Čoline, Brnića, Jakoliša, Dolčeka... I vezni isto zabijaju malo. Ako ti ne daješ golove onda ne možeš pobijediti", rekao je Tudor.

Treba nam europski Hajduk

Oglasio se nakon utakmice i trener Osijeka Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao trener nisam do sada imao čast pobijediti Hajduka, sretan sam zbog toga. Izrazito sam ponosan na igrače. Treći derbi u sedam dana. Mislim da smo zasluženo pobijedili. U nastavku smo znali da će Hajduk ići na sve ili ništa i da će se otvoriti dosta prostora, ali nismo to uspjeli iskoristiti. Kada sam preuzeo momčad postizali smo puno golova, konsolidirali smo obranu. Stvaramo dosta prigoda, ali faza obrane nam je način života", rekao je Kulešević pa progovorio i o Hajduku

"Ima dosta turbulencija, ušli su u negativnu seriju. Hrvatskom nogometu treba veliki, europski Hajduk. Nadam se da će se Hajduk što prije vratiti na tu razinu", zaključio je Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo