NIŠTA OD SVEGA

OVO JE PRAVA ISTINA: Glasine da Neymar prelazi u PSG pustio je sam francuski klub i za to ima sasvim opravdan razlog

Teško je cijeloj priči dati ozbiljan ton, posebice nakon što je ona već demantirana, no ako je vjerovati nekim brazilskim medijima na koje se 101greatgoals.com poziva, postoji mogućnost da će brazilski napadač Barcelonine nogometne momčadi Neymar napustiti katalonski klub. No, nju ne treba smatrati nešto posebno velikom, barem ne zasad.

Preciznije u kronologiji situacije navodi se kako je Neymaru navodno dosta života u sjeni Lionela Messija i da je svjestan kako nikad neće postati najbolji svjetski nogometaš ne promijeni li sredinu. Dalje – i opet navodno – želju pružiti mu tu mogućnost nudi Paris Saint-Germain koji je spreman dati 222 milijuna eura kako bi im brazilski napadač pristupio, odnosno uplatiti onoliko koliko Barcelona traži za njega u slučaju ranijeg raskida suradnje dogovorene do 2021. godine.

SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: Za zvijezdu Barcelone ponudili 222 milijuna eura, svi čekaju što će odlučiti

Španjolski mediji ipak umiruju stvari napisima kako su i Neymar i njegov agent zaprepašteni glasinama koje kolaju te demantiraju mogući razlazak od kluba i prelazak u PSG. Učinila je to već i Barcelona.

U završnici teksta kojeg donosi portal 101greatgoals.com, i dalje se pozivajući na španjolske izvore, nudi se rasplet cijele priče tvrdnjom da je sve zapravo samo osveta francuskog kluba španjolskom koji vrbuje njihova igrača Marca Verrattija. Stoga su i puštene te glasine koje bi trebale destabilizirati Barcelonu i njenog istaknutog nogometaša…

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr