Istinita priča iz Hrvatske! Dobio na 'kladi' 800.000 kuna!

Iako su priče o klađenju najčešće priče o gubitku novca, a ne dobitku, ovom ćemo vam prilikom pisati o – dobitnicima.

29.10.2012.
8:54
VOYO logo

Mnogi sanjaju milijune, ali rijetki na kladionici uspiju svoje snove pretvoriti u stvarnost. Donosimo vam tri najveća dobitka na klađenju u Hrvatskoj (po podacima kladionice Supersport u posljednje tri godine).

Granica od 800.000 kuna kao da je začarana, čak su tri najveća najveća dobitka sasvim blizu tom iznosu. Ovo je pet najluđih dobitaka na kladionici u posljednje tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Bjelovarčanin stavio na listić 30 parova i sve pogodio! Rekordni listić od 798.070,27 kuna uplaćen je u Bjelovaru. Jedan sretni stanovnik tog gradića uplatio je 119 kuna, 'natrpao' na listić maksimalnih 30 parova i na kraju dana vjerojatno osjetio što je prava euforija.

Može se primijetiti da je majstor zadatku pristupio s puno pažnje, birajući 'zicere' i pokušavajući igrati sa što manje rizika (najveći koeficijent je 1,90), ali opet, uspio je pogoditi 30 parova. Pravo je to čudo, o kojemu govori i ukupni koeficijent – 8.802!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Zagrepčanin pogodio 'nemoguće'!

Drugi najveći dobitak je pravo malo remek-djelo. Neznani junak iz Zagreba je za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj 2011. godine čak 16 puta pogodio koliko će koji igrač zabiti golova, s obzirom na postavljenu granicu. Balić daje manje od tri, Vori daje manje od tri, Buntić daje više... i tako 15 puta, na igrače iz različitih reprezentacija. Tome je pridodao, onako reda radi, i okladu na ishod utakmice Mađarska – Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bila je to oklada života. Ukupni koeficijent bio je upola manji od našeg rekordera iz Bjelovara, 3.763, ali je i ulog bio više nego dvostruko veći – 275 kuna. Nije loše za dan posla.

3. Hrabrost ili ludost? Stavio tisuću kuna na 21 par!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći sretni dobitnik zaradio je tek oko 20.000 kuna manje od rekordera, ali je pokazao najviše hrabrosti ili, možda bolje reći, ludosti.

Na 21 par je uložio čak 1.000 kuna, birajući gotovo isključivo zicere, pa čak i one od 1,15 (na tisuću uloženih kuna – dobitak 150 kuna). Međutim, kad se sve zbroji, ukupni koeficijent 1.022 donio mu je pravo bogatstvo – čak 779.066 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O gubicima novca na kladionicama ovom prilikom nećemo pisati, no napominjemo kako je takvih priča, nažalost, puno više od onih sa 'sretnim krajem'. Stoga, pamet u glavu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo