VIDEO: / Ovo je sramota za Mamića, Dinamo i Zagreb

15.5.2012.
15:03
VOYO logo

Dinamo je osvojio sedmi uzastopni naslov prvaka Hrvatske, no slika koja je stigla s Maksimira, presedan je u svijetu. Video otkriva pravu sliku sramotne situacije u kojoj se nalazi 'Mamićev klub'.

Po tko zna koji put Građanska inicijativa 'Zajedno za Dinamo' poslala je apel u kojem traži nove demokratske izbore. Priopćenje donosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je nažalost postao proizvod koji više nitko ne želi kupovati, baš kao što nitko ne bi kupovao bilo koji proizvod koji prodaje Zdravko Mamić (osim eventualno za jednu kunu).

I zato od Izvršnog odbora i Skupštine kluba još jednom tražimo hitno raspisivanje demokratskih izbora po načelu 1 član - 1 glas i druga usklađivanja poslovanja kluba sa zakonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovima Dinama mora se dati prilika da izraze nezadovoljstvo tragičnim stanjem duha koji je zavladao oko kluba. Ako Zdravko Mamić i njegova klika misle da su titule prvaka u potpuno propaloj HNL dovoljne da im i dalje omoguće neograničeno vladanje klubom, neka se usude pitati članove što misle o tome.

Pokušajmo spasiti Dinamo prije nego što do kraja propadne, potrudimo se da ovo bude posljednja proslava bez navijača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo