'Ovo je katastrofa, nemam riječi za muku koju osjećam'

'Ovo je potpuna katastrofa, nemam riječi za muku koju osjećam! Bayern je tražio odštetu za koju smo svi znali da je neće platiti ni Everton niti bilo koji drugi klub.

1.2.2012.
10:31
VOYO logo

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka hrvatskog reprezentativca iz Bayerna Danijela Pranjića jako je razveselila vijest da se 'kuha' njegov transfer u Everton za kojeg je ugovor potpisao i Nikica Jelavić.

"Već smo načelno dogovorili uvjete ugovora na dvije i pol godine. Da se mene pita, već bih bio u avionu za Englesku. Znam da su me ljudi iz Evertona pratili više mjeseci, procijenili su da im trebam i to me jako veseli", izjavio je presretni Pranjić Sportskim novostima i otišao na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dok je Vatreni odrađivao zadatke trenera Heynkcesa, menadžer Soren Lerby pokušavao je 'slomiti' čelnika Bavaraca Karla Heinza Rummeniggea i nagovoriti ga da pusti Pranjića, no on je na njega 'zalijepio' cijenu od dva milijuna eura i ohladio Engleze.

"Ovo je potpuna katastrofa, nemam riječi za muku koju osjećam! Bayern je tražio odštetu za koju smo svi znali da je neće platiti ni Everton niti bilo koji drugi klub. Očajan sam jer sam bio uvjeren da će me Bayern pustiti. Niti igram, niti sam u planu trenera koji sa mnom niti ne razgovara, osim što mi je kazao da će se složiti s mojim odlaskom. Teško mi je jer mi je sve jasnije kakvu sam priliku izgubio", poručio je slomljeni Pranjić nakon što je saznao da mu je propao transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo