'OVO JE BJEŽANJE OD PROBLEMA': / Hajdukovci dobili neočekivano blagu kaznu i opet su ljuti na sve

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iz Hajduka su se oglasili priopćenjem nakon kazne koju im je izrekao disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić-Bekić.

15.3.2017.
17:52
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog niza incidenata i teškog izljeva primitivizma na subotnjem derbiju protiv Rijeke (1-1), Pavličić-Bekić je kaznio Hajduk s dvije domaće utakmice bez gledatelja i 80.000 kuna novčane kazne. S obzirom na sve što se događalo na Poljudu, mnogi će reći da su Splićani još i dobro prošli, ali oni se ne slažu. Ipak, od žalbe su odustali.

Image
HAJDUKU BLAGA KAZNA ZA DIVLJAŠTVO: /

'Disciplinski sudac HNL-a odlučio je ne podgrijavati tenzije'

Image
HAJDUKU BLAGA KAZNA ZA DIVLJAŠTVO: /

'Disciplinski sudac HNL-a odlučio je ne podgrijavati tenzije'

'Borit ćemo se za čišćenje hrvatskog nogometa'

"Za nas je najveća kazna nogomet bez publike. Svjesni smo dijela odgovornosti, no kažnjavati one koji na ispravan način bodre svoj klub zbog pojedinaca, sigurno nije rješenje. Zajedno trebamo raditi da se slične stvari ne ponove, ali to se neće riješiti bježanjem od problema. Hajduk bez publike nije Hajduk niti će nogomet bez publike promijeniti stvari na bolje. Svjesni smo da u ovim okolnostima žalba nema smisla", priopćio je Hajduk i ponovno se okrenuo stanju u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk će se nastaviti svim legitimnim sredstvima boriti za čišćenje i ozdravljenje hrvatskog nogometa, jednako kao i osuđivati sve oblike nasilja, neovisno tko ih počinio. Samo ispravan put može dovesti do ispravnog cilja. Koliko god cesta bila duga", zaključuje se u priopćenju splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim već standardne upotrebe pirotehničkih sredstava i uvreda na račun HNS-a, Hajdukovi su navijači u subotu u više navrata vrijeđali i prijetili Srbima, urlali ustaški pozdrav 'za dom spremni', donijeli transparent na ćirilici kojim su provocirali Riječane, a vrhunac je bio upad jednog huligana koji je s vatrogasnom šipkom u rukama naganjao suca po terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo