OVO JE APSOLUTNA LUDOST: / Evo koliko je Van Gaal potrošio u posljednjih godinu dana

Image
Foto: AFP

Teku i posljednji sati prijelaznog roka u Engleskoj i sad se zbrajaju milijuni eura koje su klubovi utrošili na svoja pojačanja.

1.9.2015.
13:00
AFP
VOYO logo

U 19 sati po hrvatskom vremenu završit će se i prijelazni rok u Engleskoj. Tko je do tad poslovao, poslovao je, a tko nije, čekat će onaj zimski iza Nove godine. Nogometni analitičari diljem svijeta zbrajaju koliko je tko potrošio.

No, nema potrebe za zbrajanjem da bi smo dobili pobjednika. Jel' on se zna. Manchester United. Nizozemski stručnjak je za ovaj prijelazni rok na raspolaganju imao otvorenu vreću punu novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV 'ŠAMAR' VAN GAALU: /

Di Maria otkrio veliki istinu o odlasku iz Uniteda

Image
KAKAV 'ŠAMAR' VAN GAALU: /

Di Maria otkrio veliki istinu o odlasku iz Uniteda

Ako gledamo u zadnjih godinu dana, onda dolazimo do nevjerojatne brojke potrošene u Manchester Unitedu. Van Gaal je u nešto više od godinu dana na klupi Crvenih vragova potrošio enormnu sumu na pojačanja, a trofeja ni za lijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal potrošio više u godinu dana nego Ferguson u 27 godina

Stoga, ne čudi što se britanski mediji šale na račun Nizozemca da je u godinu dana potrošio više nego što je to učinio Alex Ferguson u 27 godina dok je bio menadžer Uniteda. Legendarni Ferguson na klupi Manchestera osvojio je sve što se moglo osvojiti, a Van Gaal je za sada ušao tek u knjigu rekorda po potrošenim eurima, bez ijednog trofeja.http://net.hr/sport/nogomet/nikica-jelavic-sluzbeno-u-west-hamu/

Van Gaal je kupoavo tako Ander Herreru (46 milijuna), Luke Showa (43), Angela Di Mariju (80), Daleya Blinda(20), Memphis Depayja (40), Bastiana Schweinsteigera (12), Morgana Schneiderlina (40), a za Anthonyja Martiala spremio je navodno čak ogromnih 60 milijuna (80 s bonusima). Tijekom dana, Van Gaal će potpisati i turskog reprezentativca Hakana Çalhanoğlua koji bi iz Bayer Leverkusena trebao prijeći u Manchester za 36 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal je tako u samo godinu dana potrošio gotovo nestvarnih 400 milijuna eura. Čini vam se puno? I je, ali ne za "vragove". Jer, ovaj engleski velikan zarađuje prava bogatstva od sponzora, suvenira, tv prava. A uz to, ima i bogate američke vlasnike...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo