AJOOOJ

VELIKAN OTKRIO ISTINU O SLAVNOM HRVATU: Ovo će rastužiti milijune navijača; ‘Dužni smo vam ovo reći o njemu’

‘Zahtijevamo da se takve vijesti ne uzimaju u obzir jer imaju zavaravajuća očekivanja’

Turski velikan Fenerbahče, koji broji milijune navijača, oglasio se priopćenjem na svojoj web stranici oko dovođenja bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i španjolskog veterana Diega Coste.

OVAKVA ‘MANDŽOMANIJA’ NIJE VLADALA JOŠ OD SVJETSKOG PRVENSTVA: Navijači u transu zbog dolaska legende Vatrenih

‘Vijest da nas zanima Mandžukić ili Costa te da su u ime našeg kluba održani službeni sastanci, nije istina’

U priopćenju stoji:

“Unatoč stavu našeg kluba da ne dajemo nikakva objašnjenja oko neutemeljenih navoda o transferima, dužni smo dati informacije o nekim danas iznesenim imenima. U tom kontekstu, vijest da nas zanima Mario Mandžukić ili Diego Costa te da su u ime našeg kluba održani službeni sastanci o kojima piše sportski tisak, ne sadržavaju istinu. Zahtijevamo da se takve vijesti ne uzimaju u obzir jer imaju zavaravajuća očekivanja”, pojasnili su iz turskog kluba.

Fanatik plasirao senzaciju

Podsjetimo, turski Fanatik pisao je da je Mandžukić pristao doći u Fenerbahče te da se pripremaju posljednji detalji njegovog ugovora. Pregovore s 34-godišnjim hrvatski napadačem navodno je odradio sportski direktor Emre Belozoglu.

Čitava stvar odjeknula je među navijačima Fenerbahčea, nastala je prava euforija, a prava je eksplozija nastala nakon što je u javnost dospjela informacija da Fener uz Mandžukića želi dovesti i Diega Costu. No, od svega toga, ako ćemo vjerovati službenom Feneru, očito ništa., klub je sva medijska pisanja i glasine – demantirao.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr