OVO ĆE BITI TEŠKO NADMAŠITI: / Inter je postavio novi rekord, klub ne pamti takav niz

Image

Interovi nogometaši su zadržali niz bez ligaških poraza koji je aktualan još od početka siječnja, ali i postavili novi klupski rekord

8.5.2021.
20:50
VOYO logo

Nogometaši Intera u svojoj su prvoj utakmici kao novi prvaci Italije na svom terenu svladali Sampdoriju s čak 5-1 u susretu 35. kola.

Trener Intera Antonio Conte je protiv Sampdorije dao odmor svojim glavnim igračima među kojima i Ivanu Perišiću koji je ostao čitavu utakmicu na klupi te Marcelu Brozoviću koji je u igru ušao u 56. minuti, a svih 90 minuta na klupi su ostali i Lukaku, Škriniar te De Vrij, dok je Handanovič branio samo prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz bez ligaških poraza

Zamjene su iskoristile priliku, Inter je do pobjede stigao golovima Gagliardinija, Sancheza, Pinamontija i Lautara, dok je jedini strijelac za Sampdoriju bio bivši igrač Intera Candreva (35).

Dodajmo da su Interovi nogometaši zadržali niz bez ligaških poraza koji je aktualan još od početka siječnja, ali i postavili novi klupski rekord. Bila im je ovo 14. uzastopna prvenstvena pobjeda u utakmicama igranima na domaćem terenu, a to je niz kakvog klub ne pamti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo