Tko može prepoznati ove legende nakon 30 godina?

U čast proslave dvostruke Dinamoe krune, na Maksimiru su se prije posljednje utakmice hrvatskog prvenstva sastale dvije najjače momčadi Dinama u posljednjih trideset godina.

12.5.2012.
19:56
VOYO logo

Uoči posljednjeg kola hrvatskog prvenstva, i utakmice između Dinama i RNK Splita, na maksimirski su travnjak istrčale vječne legende Dinama. Nažalost, tribine su zjapile prazne, ali dobrog raspoloženja nije manjkalo.

Bilo ja tu skoro cijela slavna generacija iz Ćirine 1982. godine, a slavila se 30 obljetnica osvajanja naslova prvaka Jugoslavije iz te antologijske godine za hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legende su se prije susreta okupile u svom starom okupljalištu, popularnom kafiću Charlieju u centru Zagreba, a kad su stigli na Maksimir, podijelili su se u dvije momčadi, plavu i zlatnu.

Bili su tu i članovi druge slavne Dinamove generacije - Gračanin, Lamza, Škorić i drugi predstavnici generacije koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova, a jedan od 'uljeza' po godinama bio je Zvone Boban, slavni kapetan Dinama i hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo