OVAKVU HRVATSKU JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI: / Izbornik Čačić za kinesku turneju slaže momčad bez zvijezda

Image
Image

Izbornik Hrvatske Ante Čačić ovih dana slaže popis igrača za prvi Kineski kup koji se igra od 10. do 15. siječnja.

15.12.2016.
13:24
VOYO logo

Neće moći računati na glavne igrače Vatrenih jer ne radi se o Fifinu terminu, a oni imaju klupske obveze. Zato će biti prisiljen sastaviti ekipu od igrača iz HNL-a i nekoliko inozemaca koji u tom razdoblju budu slobodni.

NOVI DEBITANT! Azerbajdžanci se pohvalili: ‘Naš veznjak zaigrat će za Hrvatsku’

DRUGAČIJI POGLEDI: Šuker turnir u Kini koristi za promociju nogometa, suparnik

Prilika za dokazivanjem Čačiću, menadžerima, trenerima

Znači, nastup Hrvatske na Kineskom kupu za pozvane nogometaše bit će prilika za dokazivanjem Čačiću, menadžerima, trenerima u svojim klubovima. Sportske novosti pišu da je izbornik u komunikaciji s klubovima iskazao zanimanje za petoricu igrača Dinama, Livakovića, Fiolića, Ćorića, Šituma i Pivarića, četvoricu iz Osijeka, vratara Mikulića te Matasa, Baraća i Barišića, Splitu je najavio da u ekipi vidi Pešića. SN dodaje da će Rijeci sigurno uzeti Bradarića i Mitrovića, a moguće je i još nekog jer tu su Mišić, Andrijašević, Elez, Prskalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Izbornik Ante Čačić muku muči zbog problema s ozljedama. Naime, za kvalifikacijske utakmice protiv Kosova i Finske, izbornik Vatrenih ne može računati na kapetana Luku Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, a ozlijeđen je i Vedran Ćorluka.

S nekim klubovima Čačić nije još popričao

Isto tako, spominje se kako Čačić s nekim klubovima još nije popričao jer, primjerice, u Hajduku i Interu kažu da ne znaju ništa o reprezentativnom popisu, iako je jasno da će iz splitskog kluba netko biti na njemu. Lovre Kalinić je stalno, a tu su i Vlašić, Tudor, možda još koji kandidat. U fokusu izborniku su nogometaši Intera napadač Puljić i stoper Filipović.

Hrvatska nogometna reprezentacija sudjelovat će od 10. do 15. siječnja 2017. na prvom izdanju Kina kupa uz nacionalne selekcije domaćina Kine, Islanda – senzacije s Eura 2016. i suparnika Vatrenih u kvalifikacijama za SP u Rusiji te Čilea, dvostrukog osvajača Copa Americe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo