OVAKO NEŠTO U OSIJEKU JOŠ NIJE DOŽIVLJENO: / Grad zahvatilo neviđeno navijačko ludilo

Image
Foto: PIXSELL

NK Osijek priprema se za najveću nogometnu večer u svojoj povijesti.

1.8.2017.
11:29
PIXSELL
VOYO logo

NK Osijek pamti velikih utakmica, trenutaka euforije koje su dizale grad na noge. No, niti najveći kroničari kluba ne pamte tako veliku euforiju i iščekivanje jedne utakmice, kao što je to slučaj sa uzvratnom utakmicom 3. pretkola Europske lige protiv bivšeg prvaka Europe, slavnog nizozemskog PSV-a, kojeg su Osječani senzacionalno srušili prošlog četvrtka u Eindhovenu s 1-0.

SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: Barišić bacio PSV na koljena, Osijek slavio na povijesnom gostovanju kod nizozemskog velikana

Nema dvojbe kako nas u četvrtak čeka pravi spektakl. Glas Slavonije piše kako je do ovog trenutka prodano 7000 ulaznica, što je znak kako će to biti najbolji posjet jednoj utakmici Osijeka u ovom desetljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.07.2017., stadion Gradski vrt, Osijek - Prva utakmica 2. pretkola Europske lige, NK Osijek - FC Luzern. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

‘ŠAMPIONI, ŠAMPIONI’: Osječani dočekali svoje nogometne junake iz Eindhovena

Ostaje za vidjeti hoće li pasti rekord iz 2000. godine, kada je utakmicu 3. kola Kupa UEFA protiv Slavije gledalo 16.000 ljudi. Naravno, govorimo o rekordu otkako su u Gradski vrt postavljene stolice.

NET.HR DOZNAJE: Zoran Zekić donio važnu odluku zbog bolnog prizemljenja, opterećenje na igrače Osijeka veće je nego ikad prije

Uostalom, u klubu su prvi put nakon 17 godina za jednu utakmicu osječkog nogometnog kluba odlučili otvoriti veliku zapadnu tribinu, a to dovoljno govori kakvo je zanimanje za susret protiv PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TAKO SE TO RADI: Osječani i Kohorta ovako su proslavili povijesnu pobjedu

Što se tiče cijena ulaznica za tu tribinu, ona je ista kao za zapad dolje, dakle 140 kuna, ili 70 kuna za članove Bijelo-plavog kluba. Inače, dosad je prodano 4300 godišnjih ulaznica, a ta će brojka, vjeruju u klubu, i dalje rasti.

Image
Image

13.07.2017., stadion Gradski vrt, Osijek - Prva utakmica 2. pretkola Europske lige, NK Osijek - FC Luzern. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Isto tako ulaznice za susret s PSV-om, ali i one za utakmicu s Rijekom, koja je na rasporedu u ponedjeljak, 7. kolovoza, u 21 sat, mogu se kupiti svakodnevno od 12 do 18 sati na štandu koji je postavljen na južnom parkingu stadiona Gradski vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glas Slavonije ističe i kako su već od prošlog tjedna redovi pred tim prodajnim mjestom su konstanta. Osijek doista ne pamti kada je posljednji put vladalo toliko zanimanje za ulaznice. Inače, na dan utakmice blagajna istok bit će otvorena od 12, a blagajna zapad od 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo