OVAKAV LUKSUZ NEMA NIJEDAN DRUGI HRVATSKI TRENER: / Pogledajte koliko je Bilić potrošio na pojačanja

Image
Foto: AFP

Prijelazni rok u ligama petice nije ponudio puno uzbuđenja

5.2.2019.
8:09
AFP
VOYO logo

U gotovo svim velikim europskim nogometnim ligama završen je zimski prijelazni rok, a isti nije bio posebno uzbudljiv kad su u pitanju transferi. Izgleda kao da se većina klubova čuva za ljetno prijelazno razdoblje u kojem se obično rade najjači poslovi.

Što se tiče liga Petice, najviše su trošili Englezi, ali ipak manje nego što smo navikli. Slijede Talijani pa nakon njih dosta skromni Francuzi, Španjolci i Nijemci. Najviše je u blagajnu zagrabio Chelsea, i to vjerojatno zbog moguće zabrane transfera u sljedećem razdoblju kao posljedice nepropisnog dovođenja maloljetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno ulaganja

Značajna je sredstva za dovođenje pojačanja izdvojio i saudijski Al Ittihad, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Klub mu je u nezavidnoj situaciji, pretposljednji je na ljestvici i mora se spašavati, pa je za nove igrače plaćeno više od 33 milijuna eura.

Iz PAOK-a je doveo srpski napadač Aleksandar Prijović za 10 milijuna, za devet je doveden lijevi krilni napadač Galatasaraya Garry Rodrigues, dok je sedam milijuna plaćeno Young Boysima za defenzivnog veznjaka Sekoua Sanoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo