OVAJ ČOVJEK MOGAO BI POSTATI NOVA PRIJETNJA ZA VATRENE: / Od toga je udaljen samo jedan poziv

Image
Foto: AFP

Dominikanac se vratio u Madrid i debitirao pogotkom

20.9.2018.
16:48
AFP
VOYO logo

Mariano Diaz nada se pozivu Luisa Enriquea u reprezentaciju Španjolske nakon što je za Real debitirao sjajnim pogotkom protiv Rome u utakmici prvog kola grupne faze Lige prvaka. Mladi napadač u kolovozu se vratio u Madrid nakon što je sezonu ranije prodan Lyonu.

Protiv Rome je zabio sjajan pogodak u gornje desni kut Olsenovog gola u velikoj pobjedi Reala od 3:0 na Bernabeu. Ovaj 25-godišnjak radnije je upisao samo jedan nastup za reprezentaciju Dominikanske Republike i to u prijateljskom susretu protiv Haitija, što znači da i dalje može nastupati za Španjolsku u kojoj se rodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi igrati za reprezentaciju

Nakon što se u velikom stilu vratio na Bernabeu Diaz je nakon utakmice jasno dao do znanja izborniku Enriqueu da je spreman igrati za Furiju. "Volio dobiti poziv od izbornika Enriquea, nadam se da mogu zaigrati za nacionalni sastav. Jako sam sretan zbog gola koji sam postigao zahvaljujući Marcelovoj asistenciji i ostalim suigračima.", rekao je Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariano je u Realu dobio broj sedam koji je ranije nosio Cristiano Ronaldo, ali tvrdi kako ne osjeća pritisak zbog toga. "Nosi sedmicu, ali to je samo broj, ne dajem toma na važnosti. Naravno, poštujem Cristiana i sve one koji su ga ranije nosili", skromno je zaključio mladi napadač.

Furija, koja se ionako lako obračunala s našom reprezentacijom, tako bi možda već do uzvrata u Ligi nacija mogli imati još jednu udarnu iglu na koju bi obrana Vatrenih morala paziti ukoliko žele izbjeći reprizu Elchea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo