OVACIJE ZA OLIĆA: / 'San mi je bio da ovdje odigram posljednju bundesligašku utakmicu'

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić dobio je priliku za dostojan oproštaj od navijača HSV-a čiji je miljenik bio u dva mandata u kojima je bio član hamburškog kluba.

7.5.2016.
19:46
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Iako je u potpunosti pao u drugi plan, pa ovog proljeća nije odigrao nijednu minutu, trener Bruno Labbadia mu je ove subote ipak dao šansu. HSV je u pretposljednjem kolu Bundeslige dočekao Olićev bivši klub Wolfsburg, a 36-godišnji napadač je uz ovacije navijača ušao u igru u 64. minuti umjesto Pierre-Michela Lasogge. Nije ni Olić, međutim, uspio spriječiti poraz HSV-a (0-1), ali dobra je vijest za Hamburžane da su i matematički osigurali ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 142 nastupa 52 gola

Olić je za HSV prvi put igrao od siječnja 2007. do ljeta 2009. godine. Dogurao je nakon toga dvaput s Bayernom do finala Lige prvaka, igrao i u Wolfsburgu, a u Hamburg se vratio u siječnju prošle godine i pomogao mu da izbori ostanak u prvoligaškom društvu. Za HSV je ukupno odigrao 142 utakmice i postigao 52 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam odigrao svoju prvu bundesligašku utakmicu. San mi je bio da ovdje odigram i posljednju", kratko je nakon utakmice rekao Olić kojeg su navijači nagradili velikim pljeskom i skandiranjem njegova imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo