KOLUMBIJA I PERU BESRAMNO NAMJEŠTALI REZULTAT UTAKMICE: / Ova snimka govori više od tisuću riječi

Image
Foto: Screenshot

Na internetu se pojavila snimka sramotnih događanja na utakmici južnoameričkih kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine između Perua i Kolumbije, koja je završila 1-1.

11.10.2017.
17:23
Screenshot
VOYO logo

No, na travnjaku, kao i što rezultat sugerira, doslovno se javno i besramno, pred očima čitavog nogometnog svijeta i mnoštvo TV kamera, nagovaralo, odnosno sugeriralo nogometašima Perua da posljednju dionicu susreta odigraju u "mirnom tonu", jer rezultat 1-1 išao je na ruku objema reprezentacijama. U to vrijeme, Brazil je vodio protiv Čilea 3-0.

ŠOKANTAN RASPLET KVALIFIKACIJA: Panama prošla fantomskim golom, Amerikanci prvi put nakon 1986. bez SP-a

https://streamable.com/tlejj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peru je imao dokvalifikacije, a Kolumbija izravni plasman. No, neki nisu bili sigurni da će tako ostati, a neki, pak, su htjeli biti sigurni da će tako ostati do kraja. Pa je u 84. minuti, prilikom zamjene nogometaša u momčadi Kolumbije (James je sporim koracima izašao s travnjaka, a umjesto njega ušao je Chara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tad Falcao uzima stvar u svoje ruke. I doslovno igračima Perua govori da "malo popuste". No, jasno se vidi i na snimci kako su ga suparnički igrači otkantali, odmahivali mu rukom. Jer, Peru nije znao kako će se rasplesti situacija u ostalim susretima, iako je do kraja bilo malo, ali svejedno, oni nisu bili sigurni, pa su išli do kraja (čitaj dok nisu dobili rezultata u ostalim susretima, pa je "pao dogovor"). Pogledajte kako je to izgledalo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo