ŠALA MALA

OVA SITUACIJA NAJBOLJE POKAZUJE KAKVA JE ATMOSFERA U DINAMU: ‘Već mi je stvorio pritisak, stavio se u ekipu…’

Uoči utakmice protiv Krasnodara pred novinare su stali trener Dinama Zoran Mamić, i kapetan Arijan Ademi, a jedna je situacija najbolje pokazala kakva je atmosfera u Dinamu

Nakon što su u Krasnodaru pobijedili 3:2, nogometaši Dinama korak su do drugog plasmana u osminu finala Europske lige u posljednje tri sezone.

Modri su čak 49 godina čekali na “europsko proljeće”, a sada drugi put u posljednje tri sezone mogu i do osmine finala. Prije dvije godine Dinamo je u šesnaestini finala Europske lige izbacio Viktoriju Plzen, a potom u osmini finala ispao od Benfice. Ove sezone prva “proljetna” prepreka je ruski Krasnodar, a Dinamo je iz hladne Rusije donio pobjedu 3:2.

ZORAN MAMIĆ O STANJU U DINAMU UOČI POVIJESNE UTAKMICE: ‘Za mene je to privilegij, ali i malo glavobolja’

Stvorio mi je pritisak

Uoči utakmice protiv Krasnodara pred novinare su stali trener Dinama Zoran Mamić, i kapetan Arijan Ademi, a jedna je situacija najbolje pokazala kakva je atmosfera u Dinamu.

“Moramo popraviti realizaciju, imali smo dosta šansi koje nismo zabili. Možemo i moramo još čvršće i jače. Oni su opasna momčad koja je u stanju svašta napraviti, imaju takve individualce. Očekujemo težak dvoboj kao što je bio i tamo, puno trke i puno borbe i zajedništva. Samo se tako možemo izvući”, rekao je Ademi, na što se Mamić našalio:

“Već me stavio pod pritisak, stavio se u ekipu”, uz smješak je rekao trener Dinama.

Situaciju možete pogledati u videu od 18:50:

Povratak na Net.hr