ZASAD SAMO PRIČA

OTVORENA SU MU VRATA: Probuđeni Balotelli se pogocima vraća u reprezentaciju, ali…

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Giampiero Ventura otvorio je vrata izabrane vrste Mariju Balotelliju, no zločesti dečko svjetskog nogometa još će morati dokazati da je spreman igrati za momčad prije no što joj se priključi.

Nakon što je u prošle dvije sezone, a igrao je za Liverpool i Milan, Balotelli postigao tek po jedan ligaški pogodak u svakoj od natjecateljskih godina, nekoć silno talentirani napadač ponovno je golgeterski raspoložen. U pet je utakmica za francusku Nicu postigao šest pogodaka, a Venturi tako što nije promaknulo. Ipak…

“Izjavio je neke stvari koje prije nekih tri godine vjerojatno ne bi, ali to su riječi, a mene više zanimaju činjenice. Ne postoji problem zvan Balotelli i nitko ne sumnja u njegovu kvalitetu i talent. O drugim stvarima već se može razgovarati. Kvalitetu posjeduje, ali mora dokazati da može igrati za momčad. Nadam se da će igrati dobro, ali sve što sam dosad vidio tek su riječi. Ne možete izgraditi dvorac na frazama. Mora se shvatiti tko je uistinu sposoban nositi dres talijanske reprezentacije”, poručio je izbornik Azzurra.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr