Legenda održala besplatnu lekciju Igoru Štimcu

17.8.2012.
10:54
VOYO logo

Njemačka legenda održala je besplatnu lekciju Igoru Štimcu. U dva školska sata Ottmar Hitzfeld razotkrio je sve slabosti Vatrenih. Njegova Švicarska upisala je uvjerljivu pobjedu na Poljudu nad Hrvatskom (4-2) i zadala velike glavobolje novom hrvatskom izborniku.

"Eh... Teško je govoriti u nečije ime. Očito je bilo da se hrvatski igrači nisu prilagodili na novi sustav koji je od njih tražio novi izbornik, bilo je premalo pripremnih dana da bi se to realiziralo. Hrvatski igrači doista nisu u optimalnoj formi", kao da se ispričavao što je deklasirao Srnu i društvo 63-godišnji Hitzfeld. U karijeri je osvojio Ligu prvaka s čak dva kluba, dvaput je biran za najboljeg trenera svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova taktika na Poljudu nije bila komplicirana. Rado je ponovio svoje zamisli i ponovno očitao lekciju našem izborniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da je Hrvatska napadački jaka, stoga smo napravili čvrsti blok prije zadnjeg obrambenog reda, a od svojih sam mladića tražio da se odmah, čim uzmu loptu, brzo "prešaltaju" u napad. I kako je utakmica odmicala, imali smo sve više samopouzdanja, bili smo sve drskiji i to me jako veseli. Funkcionirali smo izvrsno, zabili smo čak četiri gola, a mogli smo i više", zaključio je Hitzfeld u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo