OTKRIVENO ZAŠTO: / Real Madrid u lošem je rezultatskom nizu, no za to Zidane ima dobar alibi

Image
Foto: afp, GERARD JULIEN

Četiri utakmice s podjelom bodova aktualan je niz nogometne momčadi madridskog Reala.

12.10.2016.
16:59
afp, GERARD JULIEN
VOYO logo

Vjerojatno bi rezultati bili bolji da je momčad otpornija na ozljede jer podatak koji iznosi španjolski As stvara opravdanje za trenutačnu situaciju. Jasno, Real Madrid na klupi ima igrače kakve većina europskih klubova nema u udarnom sastavu, no podatak da je trener momčadi Zinedine Zidane od dolaska na klupu u siječnju i u odrađenih 37 utakmica samo u njih četiri mogao računati na najjačih jedanaest dovoljno govori.

Image
Image

Novu glavobolju donosi mu ozljeda Sergija Ramosa koji će propustiti više od mjesec dana akcije (cilj je da se vrati na utakmici protiv Atletica 19. sljedećeg mjeseca), pa je Zidane u novim kombinacijama. Nije mu to ništa novog ako se zna, dodaje isti izvor, da još od finala Lige prvaka, a prošlo je odtad deset utakmica, uglavnom zbog ozljeda na travnjak niti jednom nije poslao najjaču postavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keylor, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Modrić, Casemiro, Kroos, Bale, Benzema i Ronaldo njegov su prvi izbor i dosad korišten u tek 10,81 posto odigranih utakmica. U te je četiri utakmice s njima upisao tri pobjede (Barcelona 2-1, Wolfsburg 3-0, Deportivo 2-0) i jedan remi (Atletico 1-1), baš u finalu prestižnog natjecanja osvojenog nakon jedanaesteraca. Razlika u pogocima iznosila je u njima 8-2.

Sad bez Ramosa i uz nastavak oporavka Casemira i Modrića, na svoju će idealnu postavu, zaključuje se, morati još neko vrijeme čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo