Otkrivena strogo čuvana tajna iz Barcelonine svlačionice

Francuski nogometaš u Barceloni Jeremy Mathieu potvrdio je kako su se ponajbolji igrač svijeta Lionel Messi i trener Luis Enrique sukobili nakon Božića.

29.1.2015.
21:21
VOYO logo

O sukobu između Lionela Messija i trenera BarceLuisa Enriquea pisali su gotovo svi svjetski mediji. Prašina koja se podigla oko ovoga slučaja bila je uistinu velika, ali ništa nije bilo potvrđeno. Sve se pisalo u stilu "rekla, kazala".Ali, konačno je i to sad riješeno. Naime, igrač Barcelone Jeremy Mathieu, čovjek koji je ljeta 2014. došao na Camp Nou, potvrdio je kako su se Messi i Enrique žestoko sukobili nakon Božića.

"To se dogodilo po povratku s blagdana. Konkrento, Leo je poludio zbog prekršaja koji mu nije dosuđen na treningu. Sve se zakuhalo, a Enrique i Messi razmijenili su nekoliko žestokih rečenica. Trener je otišao u svlačionicu za Messijem i tu je rasprava završila", izjavio je Mathieu za Radio Monte Carlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak ove svađe bio je slijedeći. Messi je završio na klupi protiv Real Sociedada, ovaj se u znak protesta nije pojavio slijedeći dan na treningu, i izbila je afera. Katalonija se tresla na enti stupanj po Richterovoj ljestvici, u svlačionici Barce je bilo iznimno napeto, i svi su gledali samo prema Camp Nou i Messiju.

Odmah su se pojavile i glasine kako Argentinac želi iz Barcelone, a Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid i PSG najviše su se spominjali kao potencijalni novi klubovi Messija. Javio se, čak, i bivši igrač Barcelone, sada igrač Chelsea Cesc Fabregas, kako bi demantirao glasine o tome da upravo on nagovara Messija da se priključi Mourinhovim trupama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam nogometaš, a ne posrednik u transferima. Zato me sve to jako ljuti", tada je kazao Fabregas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, u Barceloni su željeli sakriti situaciju, pa su i Messi i Enrique demantirali svađu. Sada ih je Mathieu raskrinkao...

"Takve se stvari događaju svugdje. No, s obzirom da smo mi Barcelona, svađa je dosegnula neslućene razmjere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se ipak na kraju riješilo. I Barcelona je bolje zaigrala. No, baš nas zanima hoće li Mathieu zbog ovog izbacivanja prljavog veša s Camp Noa snositi kakve posljedice. Iz razloga, što katalonski klub ima strog pravilnik o ponašanju igrača i davanju izjava, koji je Enrique svojim dolaskom još i postrožio.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo