Otkrivena tajna kapetana Manchester Uniteda: 'Razbijao je mobitele o beton'

Bivši engleski nogometni reprezentativac Rio Ferdinand (35) otkrio je sočne pikanterije iz života svog donedavnog suigrača Waynea Rooneyja.

20.9.2014.
11:26
VOYO logo

"Waynea Rooneyja uvijek sam doživljavao kao vrlo ljutog mladog čovjeka, koji se uvijek svađa s ljudima izvan terena, posebice preko telefona. Činio se kao da bi pobjesnio zbog najvećih sitnica i mijenjao je mobitele kao da su slatkiši.. Razbio bi mobitele u frustraciji, bacivši ih na beton", napisao je Ferdinand, koji je aludirao na Rooneyjeve 'lude dvadesete' godine.

Rooney je u Manchester United stigao 2004. godine kao 18-godišnjak, a deset godina kasnije ipak se smirio i djeluje puno zrelije, na terenu i izvan njega. Priznao je to i Ferdinand:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što se dogodilo, ali smirio se."

//www.youtube.com/embed/eu0NoQu_Yx8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijašnjim publikacijama Ferdinand se bio dotaknuo i bivšeg menadžera Davida Moyesa koji je prošle sezone ekspresno smijenjen, a Crveni vragovi su u Premierligi završili na tek sedmom mjestu.

"On je pokušao nametnuti svoju viziju, ali činilo se da mu nikad nije bilo posve jasno koja je to vizija. Uvijek je postavljao igru na način da zaustavi protivnika. Moyes nas je postavio tako da ne izgubimo, a mi smo bili navikli igrati na pobjedu", objasnio je aktualni suigrač Nike Kranjčara u Queens Park Rangersima koji je dres Manchester Uniteda nosio 12 godina, od 2002. godine do početka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo