PROFIL ZVIJEZDE PREMIERSHIPA IPAK HAKIRAN: / Otkrivena prava istina o objavi koja je šokirala javnost

Image
Foto: AFP

Mediji na Otoku pišu kako je Mahrezova objava na Facebooku o prekidu karijere lažna, odnosno kako je sve djelo hakera

7.3.2018.
14:58
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša u Engleskoj, igrač godine u sezoni kad je Leicester senzacionalno postao prvak Engleske 2015./2016., Riyad Mahrez (27), šokirao je nogometnu javnost u utorak kasno navečer. Na svom službenom Facebook profilu objavio je da napušta nogomet na preporuku liječnika...

OBJAVA KOJA JE ŠOKIRALA OTOK: Ponajbolji igrač Premier lige neočekivano odlučio otići u mirovinu?!

“Nakon konzultacija s mnogo liječnika, odlučio sam oprostiti se od nogometa. I kako je moja era kao nogometaša završila, želim reći nekoliko riječi. Želim zahvaliti svima na dobroti i podršci u ovom nevjerojatnom gradu. Uvijek ćete mi ostati u srcu.”, stajalo je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je izazvala pravu buru na Otoku. Tim više jer se radi o nogometašu koji je u igrački najboljim godinama, radi se o pravoj zvijezdi u najjačoj nogometnoj ligi svijeta, Premier ligi. No, unatoč tome, unatoč šokantnoj objavi, mnogi su smatrali kako mu je profil hakiran jer je samo pet sati ranije objavio svoj gol protiv Bournemoutha, normalno je trenirao i ničime nije naslućivao kako bi mogao otići u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I taj dan na svom je profilu napisao:

"Eto zašto volim nogomet, nikad ne odustaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni Sky Sports je prvi objavio kako ima informaciju da je Mahrezov Facebook hakiran, a britanski tabloid Mirror je potom objavio kako je i Leicester potvrdio da se radi o hakerima, a ne pravoj i istinitoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, još se čeka službena obavijest na web stranici Leicestera i samog igrača jer u djelu engleske javnosti i dalje postoji strah da je jedan od najboljih nogometaša Premiershipa doista odlučio reći zbogom nogometu.

Vrijedi spomenuti da je fantastični Alžirac na meti najvećih svjetskih klubova. Tražio ga je Arsenal, spominjala se čak i Barcelona, ove zime i Manchester City. Vidjet ćemo u koji će klub otići. Ako će uopće i otići negdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo