Sad se sve zna: Otkriven pravi motiv sporne utakmice s Argentinom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač progovorio je o predstojećim izazovima Vatrenih, prijateljskoj protiv Argentine i kvalifikacijskoj za Euro 2016. protiv Italije.

6.11.2014.
16:51
VOYO logo

Učinio je to u "Intervjuu tjedna" Media servisa. Ogled protiv Italije na rasporedu je 12. studenog u Londonu, dok je susret protiv Italije na rasporedu u Milanu samo četiri dana kasnije.

Kovač će za tu priliku morati formirati dvije reprezentacije, a koliko će mu to poremetiti planove u pripremi za Azzurre rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće nam ništa poremetiti. Mi smo to tako posložili da momci koji će biti ovdje u Zagrebu, koji neće putovati u London, oni će se okupiti u utorak, odraditi će regeneracijski trenig, u srijedu će biti malo intenzivniji trening, a mi se iz Londona vraćamo već u četvrtak i samo ću jedan trening izostati. Imam kvalitetan stožer koji će dobro odraditi kao što smo i prije odrađivali.'"

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je Kovač pritom da reprezentacija mora zarađivati novac, a da će ogled protiv Argentine napuniti blagajnu HNS-a.

'"Svi moramo zarađivati novac, a ne možemo to samo na europskim i svjetskim prvenstvima. Ova utakmica prije Italije će nam poslužiti da zaradimo nešto za Savez", objasnio je Kovač. Osvrnuo se hrvatski izbornik i na Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što bude pozitivno za nas je plus i ne bježimo od ničega. Ako ne daj Bože bude negativan rezultat sve će opet biti normalano, ali mi smo sportaši, nogometaši i želimo svaku utakmicu odigrati dobro i uzeti još koji bod."

Nakon rezultata ispod očekivanja na Svjetskom prvenstvu u Brazilu Kovač je bio izložen brojnim kritikama, kako struke, tako i medija, što mu nije dobro sjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da nije bilo jednostavno i s kritikama se nisam mogao složiti. Bilo je teško čitati ono što je bilo napisano poslije SP jer razina na kojoj se to govorilo i pisalo ne dolikuje jednom čovjeku, a ni onima koji se nešto razumiju u nogomet."

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo