OSVANUO VIDEO DIVLJAČKOG NASRTAJA GOLMANA NICE: / Radamel Falcao još uvijek se nalazi u bolnici

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE
22.9.2016.
19:38
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Do ozljede je došlo krajem prvog poluvremena utakmice 6. kola francuskog prvenstva između Nice i njegovog Monaca (pobjeda Nice 4-0). Falcao je ostao ležati na terenu nakon sudara s vratarem Nice Yoanom Cardinaleom i odmah je prebačen u bolnici. Trener Monaca Leonardo Jardim bio je ogorčen na suca koji nije isključio vratara zbog divljačkog i neporeznog starta koji i sami možete vidjeti u videu dolje koji se pojavio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUBAŠIĆ PROŽIVIO NOĆNU MORU: Nica uništila Monaco, Lyon pregazio Montpellier

'Išao je s očitom namjerom da onesposobi našeg napadača'

"Start nad Falcaom je bio brutalan i vratar Nice je morao biti isključen. Išao je s očitom namjerom da onesposobi našeg napadača", kazao je trener Jardim nakon utakmice koju je njegova momčad izgubila s 0-4, prenosi Daily Mail.

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE
Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Nica iznenađenje dosadašnjeg tijeka prvenstva

Monacu je to bio prvi poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva i trenutno je treći na ljestvici Francuske lige, dok je Nica najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela natjecanja i bez poraza vodeća momčad lige. Nica ide na pogon probuđenog zločestog dečka europskog nogometa marija Balotellija koji je već do sad, u dvije odigrane utakmice za Nicu, zabio 4 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao (30) se ove sezone vratio u Monaco, odakle je 2014. godine otišao na posudbu prvo u Manchester United, a potom u Chelsea. Zasad se još ne zna koliko će popularni El Tigre biti izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo