OSVANULO IMA PRVOG POJAČANJA NENADA BJELICE: / Vraća svog miljenika u Dinamo

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Nenad Bjelica odmah mora početi slagati i momčad za novu sezonu

16.5.2018.
8:58
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Nenad Bjelica novi je trener zagrebačkog Dinama! Cijela je neizvjesnost trajala vrlo kratko, klub je okrenuo broj osječkog stratega koji je jučer u popodnevnim satima došao u Zagreb i sve je dogovorio s Dinamom u pet minuta. Danas u 12 sati bit će predstavljanje Bjelice u Maksimiru.

Nikola Jurčević jučer je u jutarnjim satima postao bivši, odmah su se užarile telefonske linije na relaciji Zagreb - Klagenfurt gdje je Bjelica s obitelji bio na odmoru, a već popodne je postalo jasno kako Dinamo ima novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

08.05.2018., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Nikola Jurcevic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

POTEZ BJELICE PODIJELIO NAVIJAČE OSIJEKA: Kohorta prekrižila ikonu i izazvala burnu reakciju; ‘Sram vas bilo’

Hrvatski stručnjak još je u jutarnjim satima priznao kako ga strašno privlači klupa Dinama, pa i kako je jučer odbio jednu zanimljivu ponudu španjolskog prvoligaša. Nenad Bjelica nekoliko je godina čekao, na kraju i dočekao poziv iz Maksimira, a tu je sve riješeno već u pet minuta. Čuli smo se jučer s Bjelicom koji nam je u razgovoru kazao kako je "Dinamo veliki klub i tko ne bi volio raditi u tako velikom klubu...". Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Nogometni portal Goal.com javlja kako je sve izvjesnije kako će prvo modro pojačanje za novu sezonu biti Mario Šitum, veliki ljubimac Nenada Bjelice (vodio ga u Speziji i Lechu), a koji je i dalje pod ugovorom s Dinamom. Mario Šitum trebao bi se tako vratiti s posudbe iz Lech Poznana, u Maksimiru pojačati konkurenciju na desnoj strani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Bjelica odmah mora početi slagati i momčad za novu sezonu. Osnažiti Dinamo na svim područjima, te u Maksimiru složiti respektabilnu momčad koja će biti konkurentna u Europi nadolazećeg ljeta.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo