STIGLA POTVRDA

OSTVARILE SU SE CRNE SLUTNJE: Škotski velikan u šoku zbog teške ozljede Nike Kranjčara

Crne najave u srijedu su dobile potvrdu. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar zbog ozljede će izbivati s travnjaka oko pola godine, tako da je za njega ova sezona možda i završena.

Trener Glasgow Rangersa Mark Warburton potvrdio je da je Kranjčar (32) ozlijedio križni ligament koljena i da ga čeka oko šest mjeseci stanke. Naš je nogometaš nastradao 14. listopada na treningu, a koliko god su se u škotskom klubu nadali da ozljeda ipak nije tako teška, to se ipak nije ostvarilo.

‘Rekonstrukcija koljena u Londonu’

“Niko je nažalost zadobio ozljedu križnog ligamenta. Trenutno je na rekonstrukciji koljena kod jednog od najboljih kirurga u Londonu nakon čega ga čeka šest mjeseci rehabilitacije. Svi smo razočarani jer znamo koliko je naporno radio”, naglasio je Warbuton u razgovoru sa škotskim novinarima.

“Možda ćemo pokušati dovesti nekoga na posudbu u siječnju. Vidjet ćemo kakvo će biti stanje u momčadi dotad”, dodao je trener Rangersa.

OVAKO JOŠ NITKO NIJE ISMIJAO BIVŠEG VATRENOG: ‘Ima dana kada izgleda kao smetlar!’

Kranjčar je tijekom ljeta došao u Rangers iz New York Cosmosa. Nakon početnih je teškoća počeo igrati sve bolje, ali teška ozljeda ga je ponovno bacila nekoliko koraka unatrag. Ugovor sa škotskim velikanom vrijedi mu do 2018. godine.

Povratak na Net.hr