OŠTRO PERO: / Legendarni Marco van Basten nagazio Slavena Bilića!

Image
Foto: AFP
9.3.2016.
17:40
AFP
VOYO logo

Jedan od takvih je i Marco van Basten, velikan svjetskog nogometa i trostruki osvajač Zlatne lopte. Bivši napadač Ajaxa i Milana se u kolumni za Voetbal International vrlo oštro osvrnuo na nogomet koji se igra u Premier ligi. Posebno se pritom dotaknuo West Hama i Southamptona.

'Sliči na rukomet'

"West Ham je u ovom trenutku peti u Premier ligi, a uz to spada među 20 najbogatijih klubova u Europi. Ali kad gledam njegove utakmice, stvarno sam iznenađen. Isto vrijedi i za Southampton koji sam prošli vikend gledao protiv Sunderlanda. Lopta se nasumično napucava prema naprijed, nitko nema ideje i ne preuzima inicijativu. Sve je to presporo i sliči na rukomet, s neprestanim zabijanjem u zid", napisao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JOHN THYS
Image
Foto: AFP, JOHN THYS

Marco van Basten

Njegove se riječi sigurno neće svidjeti Biliću, a još manje treneru Southamptona Ronaldu Koemanu koji je igrao s Van Bastenom u Ajaxu i reprezentaciji. Oštar je Van Basten bio prema još jednom sunarodnjaku, Louisu van Gaalu koji prilično neuspješno vodi Manchester United.

"Uložili su puno novca u pojačanja, a ti igrači opet nisu u stanju igrati protiv jačeg suparnika. Ritam njihove igre je šokantno spor. Van Gaalova momčad pati od manjka igračke inteligencije. Jedini koji je tehnički i taktički na visokoj razini je Daley Blind", zaključio je 51-godišnji Van Basten koji je Blindovom ocu Dannyju trenutno pomoćnik u nizozemskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo