KAOS U KOPRIVNICI

‘OSTAVITE SMRADA JEDNOG NA MIRU’: Riječani bijesni na suce, pomoćnik pogođen upaljačem!

Potpuni kaos vladao je pred kraj i nakon utakmice između Slaven Belupa i Rijeke u 16. kolu domaćeg prvenstva. Dvoboj je okončan rezultatom 0-0, ali bit će još puno repova nakon njega.

Gosti iz Rijeke su gotovo tijekom cijele utakmice negodovali zbog suđenja Andreja Burila. Žalili su se prije svega na njegov kriterij dosuđivanja prekršaja, smatrajući da im ne dopušta da razviju igru.

‘Što nas zaje…’

U 82. minuti je zbog prigovora s klupe udaljen službeni predstavnik Rijeke Ivan Mance, a nakon završetka utakmice Burilo je crveni karton pokazao ponajboljem igraču Kekove momčadi Franku Andrijaševiću. Kako donose Sportske novosti, Andrijašević je prema službenom zapisniku došao do glavnog suca i suigrača vičući im ‘ostavite smrada jednog na miru’. Sigurno je da će propustiti sljedeću utakmicu protiv Cibalije, a možda i derbi protiv Dinama za dva tjedna.

U MAKSIMIRU MOGU ODAHNUTI: Zaustavljen Rijekin pobjednički niz, Kek ostao bez najboljeg igrača!

U zapisnik je Burilo upisao i da je u 88. minuti isključen pomoćni trener Rijeke Luka Brkljača zbog riječi ‘što nas zaje…, prekinite nas je…’ upućenih pomoćnom sucu Daliboru Conjaru. Rijekini navijači su, pak, pomoćnog suca pogodili upaljačem.

Povratak na Net.hr