ZVIJEZDA OSIJEKA ODUŠEVILA GERRARDA: / Osijeku se smiješi milijunski transfer

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Gerrard želi dovesti Barišića

5.8.2018.
14:53
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Osijeka Borna Barišić po mnogima je najbolji lijevi bočni u Hrvatskoj. Svoju kvalitetu pokazao je u dresu Osijeka do sad, a istaknuo se i na Ibroxu prošlog četvrtka, kad je zabio pogodak u 89. za 1-1.

BARIŠIĆ ISKRENO O DALIĆEVOM POPISU, SVOJOJ IGRI I ODLUCI KOJA JE UZBURKALA DUHOVE: ‘Sad ću vam sve reći…’

Rangersu je lijeva bočna obrambena pozicija boljka već neko vrijeme, a Gerrard je najprije pokušao dovesti Jakea Coopera, ali nije uspio. Britanski "Express" piše kako se Rangers sada okrenuo Barišiću i vjeruje da ga može dovesti za dva milijuna funti. Navodno bi nedjeljna utakmica protiv Rudeša mogla biti i njegova posljednja u Gradskom vrtu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barišić je tip igrača koji dobro igra s obje noge, odigrao je dobro protiv Rangersa na Ibroxu i na sebe skrenuo pozornost Stevena Gerrarda. Lijeva strana obrane posebno je osjetljiva, a uz to Barišić bi mogao 'sletjeti' za 2 milijuna funti. Dvadeset i petogodišnji nogometaš nije se uspio ugurati na popis putnika Zlatka Dalića za SP u Rusiji ovog ljeta. Bio je na širem spisku od 32 igrača, koji je sužen na 23, bez njegovog imena", ističe Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi ovo jedan od najvećih transfera u povijesti kluba s Drave. Rekordni transfer još od 1999. godine drži Jurica Vranješ koji je otišao u Bayer za 2,7 milijuna funti, a Barišić ozbiljno prijeti drugom mjestu Domagoja Vide koji je 2010. godine za 2,16 milijuna prodan također Bayeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NAJVEĆI TRANSFERI U POVIJESTI OSIJEKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurica Vranješ (1999.) - Bayer Leverkusen, 2,7 milijuna funti Domagoj Vida (2010.) - Bayer Leverkusen 2,16 milijuna funti Marko Babić (1999.) - Bayer Leverkusen 1,8 milijuna funti Mateo Barać (2018.) - Rapid 1.17 milijuna funti Andrej Lukić (2017.) - Braga 900 tisuća funti

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo