OSIJEKOV AUTOGOL: / 'Vi ste je*eni idioti' - navijači ih natjerali na ispriku zbog fotografije s Mamićem

Image
Foto: Screenshot/Facebook NK Osijek
Image
Foto: Screenshot/Facebook NK Osijek

Veliku senzaciju kreirala je Osijekova nogometna momčad pobjedom protiv Dinama na stadionu Maksimir u subotnjoj utakmici 8. kola Prve HNL.

12.9.2016.
17:52
Screenshot/Facebook NK Osijek
VOYO logo

Što se dogodilo? Osijek je u subotu slavio 1-0 pobjedu, svoju prvu na Maksimiru nakon šesnaest dugih godina, a njom je i prekinuo Dinamov niz nepobjedivosti na domaćem terenu koji je premašio brojku sto. Trajao je od 31. srpnja 2010. i Rijekinog gostovanja u Zagrebu.

Loš potez

Sve to oduševilo je navijačku skupinu koja prati Osijek koja je i priredila doček svojim junacima samo da bi nešto kasnije od njih doživjela 'hladan tuš'. Pohvalio se, naime, klub fotografijom na kojoj se klupski predsjednik Ivan Meštrović smiješi u društvu Zdravka Mamića, osobe čija je uloga u Dinamu savjetnička, ali i koji se u pravilu definira kao prvi čovjek kluba i hrvatskog nogometa i onaj koji povlači konce i kreira sudbine ostalih suparnika oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO ŠOKIRAN U MAKSIMIRU: /

Osijek iz Zagreba odlazi s prvom pobjedom od 2000. godine!

Dvojac na slici fotografiran je u trenutku u kojem zajedno drže dres Osijeka s imenom Maminho i brojem 10 na leđima, a sve je trebalo biti protumačeno kao nastavak dobrih odnosa koje dva kluba njeguju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na svečanosti potpisivanja kupoprodaje dionica Kluba 12.2.2016. u Osijeku, Mamić je rekao: 'Morat ćemo mi u Dinamu dodati malo gasa kad vidim ovu osječku dominaciju.' Poklon domaćinu za dobru procjenu i uspomenu i još puno dobrih derbija. #dobarnogomet", pisalo je pod fotografijom koja je uklonjena nakon reakcija navijača zbog koje je klub iz Slavonije morao ponuditi ispriku.

Uslijedila je isprika

Ona glasi ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprika svim navijačima koji su se našli povrijeđeni prošlom objavom. Osvrnuli smo se na izjavu koja je na preuzimanju Kluba bila izrečena kao šala - a postalo je istina, i stvarno smo zaprijetili Dinamu. Iz toga su isčitane neke poruke koje nikako nismo željeli poslati. Razumjeli smo vašu kritiku i uklonili objavu u cjelosti. Slušamo vas jer vi ste nam - najvažniji.

Vaš klub NK Osijek".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprikom nisu ispravili napravljeno, ako se može zaključiti prema komentarima ispod nje:

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo