NOVI IGRAČ U GRADSKOM VRTU

BJELICA DOVEO POJAČANJE ZA BORBU ZA NASLOV: ‘Ovo je ogroman iskorak i bolja sredina od Hajduka’

Bio je član Hajduka od 2018. godine. Za Bijele je odigrao 74 utakmice, zabio 15 golova i 20 puta asistirao

Hrvatski prvoligaš Osijek, drugoplasirana momčad u HNL-u, u utorak je predstavio novo pojačanje, 29-goišnjeg mađarskog napadača Ádáma Gyurcsa.

VELIKI REZOVI NA POLJUDU: Hajduk se rješava svog najboljeg strijelca, kapetanu Caktašu žele smanjiti plaću

Gyurcso u Osijek stiže iz spltskog Hajduka, s kojim je nedavno raskinuo ugovor koji je trajao do kraja sezone i u Gradski vrt dolazi kao slobodan igrač.

https://fb.watch/3QIMZU3YBk/

Gyurcso je član Hajduka bio od 2018. godine i u dresu splitskog kluba odigrao je ukupno 74 utakmice, postigao 15 pogodaka i 20 puta asistirao.

“Zahvaljujem Osijeku na prilici koju mi je dao u situaciji u kopjoj sam bio. Prije dolaska razgovarao s Kleinheislerom, ali mi nije trebao puno toga reći jer sam i bez njaga znao u kakav klub dolazim. Cilj je osvajanje prvenstva, nadam se da ću pomoći Osijeku da to ostvari”, rekao je pa otkrio u kakvoj je situaciji bio u Hajduku:

“Nisam bio u dobroj situaciji u Hajduku. Kao neki drugi igrači, mogao sam i ja završiti u drugoj momčadi, što nisam htio. Ovo je za mene i u tom i u svakom drugom pogledu ogroman iskorak u odnosu na Hajduk. Ovo je bolja sredina za mene.”

Povratak na Net.hr