OSIJEK POTPISAO DVA NOVA IGRAČA: / Kohorta ima razloga za veselje, a konkurencija razloga za brigu

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
30.8.2017.
20:14
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hajradinović je prije Haugesunda igrao u slovačkom Trenčinu, a jedno vrijeme je proveo i u HNL-u, u zaprešićkom Interu. Iz Osijeka tvrde kako je riječ o polivalentnom veznom igraču, iskoristivom na svim pozicijama na sredini terena.

U HAJDUKU MOGU OTVORITI ŠAMPANJAC: Stigle kazne zbog prijetnji Mamiću i paljenja baklji

'Ovo je definitivno novi i pravi izazov'

Mirko Marić je ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj poznat iz vremena kada je uspješno igrao za zagrebačku Lokomotivu za koju je postigao 17 prvoligaških pogodaka, a u siječnju ove godine nastupio je i za reprezentaciju na Kina kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam postao članom Osijeka i ovoga projekta o kojem se dosta priča u posljednje vrijeme. Nastojat ću dati svoj maksimalan doprinos u ostvarenju što boljih klupskih rezultata. U punom sam trenažnom procesu, već sam odigrao dosta utakmica ove sezone, pa mogu reći da sam u Gradski vrt stigao spreman. Mogu pomoći, što se toga tiče, već od prvoga dana, a na treneru je da izabere najbolje. Pogledao sam Osijek u nekoliko utakmica i uvjerio se da je riječ o kvalitetnoj momčadi što mi je drago jer se onda i ja lakše mogu uklopiti. Ovo je definitivno novi i pravi izazov za mene u nastavku karijere", rekao je Hajrudinović.

'Brzo smo se o svemu dogovorili'

"Brzo smo se o svemu dogovorili, praktički u jednom danu. Doduše, bližio se i kraj prijelaznog roka, pa je i to utjecalo na moju odluku jer više nije bilo previše vremena za nekakvo odgađanje. Vidim i znam da je Osijek ambiciozan klub uz kojega stoje vjerni navijači i Grad. Nadam se da ću svojim igrama potvrditi da mi je ovdje mjesto i da ću pomoći novim suigračima u ostvarenju svih rezultatskih ciljeva. Momčad prilično dobro poznajem, s nekima sam igrao i u Lokomotivi, tako da neće biti nekih problema oko prilagodbe i upoznavanja. U Videotonu sam pet-šest utakmica ove sezone započeo od prve minute, u ostalima sam ulazio s klupe. Nije bilo ni lako izboriti se za mjesto u napadu pored Šćepovića i Lazovića, no sada mi je na pameti samo NK Osijek. Moj novi klub nije imao sreće protiv bečke Austrije, ali vjerujem da će već dogodine biti bolje i uspješnije u Europi. Vjerujem u sebe, znam da je Ejupi odličan napadač, tu je i također iskusni Boban i svi drugi, ali ću se svakako nastojati izboriti za mjesto u najboljem sastavu", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo