OSIJEK POTPISAO DVA NOVA IGRAČA: / Kohorta ima razloga za veselje, a konkurencija razloga za brigu

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
30.8.2017.
20:14
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hajradinović je prije Haugesunda igrao u slovačkom Trenčinu, a jedno vrijeme je proveo i u HNL-u, u zaprešićkom Interu. Iz Osijeka tvrde kako je riječ o polivalentnom veznom igraču, iskoristivom na svim pozicijama na sredini terena.

U HAJDUKU MOGU OTVORITI ŠAMPANJAC: Stigle kazne zbog prijetnji Mamiću i paljenja baklji

'Ovo je definitivno novi i pravi izazov'

Mirko Marić je ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj poznat iz vremena kada je uspješno igrao za zagrebačku Lokomotivu za koju je postigao 17 prvoligaških pogodaka, a u siječnju ove godine nastupio je i za reprezentaciju na Kina kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam postao članom Osijeka i ovoga projekta o kojem se dosta priča u posljednje vrijeme. Nastojat ću dati svoj maksimalan doprinos u ostvarenju što boljih klupskih rezultata. U punom sam trenažnom procesu, već sam odigrao dosta utakmica ove sezone, pa mogu reći da sam u Gradski vrt stigao spreman. Mogu pomoći, što se toga tiče, već od prvoga dana, a na treneru je da izabere najbolje. Pogledao sam Osijek u nekoliko utakmica i uvjerio se da je riječ o kvalitetnoj momčadi što mi je drago jer se onda i ja lakše mogu uklopiti. Ovo je definitivno novi i pravi izazov za mene u nastavku karijere", rekao je Hajrudinović.

'Brzo smo se o svemu dogovorili'

"Brzo smo se o svemu dogovorili, praktički u jednom danu. Doduše, bližio se i kraj prijelaznog roka, pa je i to utjecalo na moju odluku jer više nije bilo previše vremena za nekakvo odgađanje. Vidim i znam da je Osijek ambiciozan klub uz kojega stoje vjerni navijači i Grad. Nadam se da ću svojim igrama potvrditi da mi je ovdje mjesto i da ću pomoći novim suigračima u ostvarenju svih rezultatskih ciljeva. Momčad prilično dobro poznajem, s nekima sam igrao i u Lokomotivi, tako da neće biti nekih problema oko prilagodbe i upoznavanja. U Videotonu sam pet-šest utakmica ove sezone započeo od prve minute, u ostalima sam ulazio s klupe. Nije bilo ni lako izboriti se za mjesto u napadu pored Šćepovića i Lazovića, no sada mi je na pameti samo NK Osijek. Moj novi klub nije imao sreće protiv bečke Austrije, ali vjerujem da će već dogodine biti bolje i uspješnije u Europi. Vjerujem u sebe, znam da je Ejupi odličan napadač, tu je i također iskusni Boban i svi drugi, ali ću se svakako nastojati izboriti za mjesto u najboljem sastavu", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo