OSIJEK BI MOGAO PRODATI JOŠ JEDNU ZVIJEZDU RANGERSIMA: / 'Ne prodajemo jer moramo nego želimo'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Osijek će prodavati igrače. Ne zato što to trenutno mora, već stoga što to želi'

28.8.2018.
15:32
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Eros Grezda bi ovih dana mogao otići iz Osijeka u Glasgow Rangerse za tri milijuna eura, poput Borne Barišića (oko 2 milijuna eura), kapetana momčadi, koji je nedavno iz Osijeka otišao put Ibroxa. Tragom ove informacije koja se pojavila u medijima i na društvenim mrežama da bi Osijek ovih dana mogao transferirati još jednog svog istaknutog prvotimca, pojavili su se i različiti komentari na tu temu.

Povodom transfera koje je ovoga ljeta napravio Osijek, na službenoj se stranici oglasio predsjednik Ivan Meštrović...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Težim Osijek napraviti samoodrživim klubom'

"Osijek će prodavati igrače. Ne zato što to trenutno mora, već stoga što to želi. Prvenstveno što želi većim klubovima staviti Osijek na mapu kupnje igrača. Težim Osijek napraviti samoodrživim klubom, u bližoj ili daljnjoj budućnosti", poručio je Meštrović i nastavio:

ZEKIĆ O POVIJESNOM ULASKU OSIJEKA U SEZONU, BARIŠIĆU I DUELU PROTIV BJELICE: ‘Prvi put ćemo biti jedan nasuprot drugog’

"Danas-sutra možda više ne bude bilo Meszarosa ili mene, ali Klub će ostati. A ostati će bolji no što je ikada bio. To je moja obveza. Pritom jako vodimo računa kako prodajemo. Držimo se stava da igrači koji odlaze iz Osijeka vrijede milijun + EUR. Također, držimo se stava da prvenstveno želimo prodavati igrače na zapad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

01.06.2018., Osijek - Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic posjetila je Skolu nogometa NK Osijek. Ivan Mestrovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Meštrović se osvrnuo i na činjenicu da igrači Osijeka odlaze za sve veće iznose i da su ti transferi sve unosniji, a osječki prvotimci tražena roba...

'Naši transferi progresivno rastu'

"Naši transferi progresivno rastu: 1; 1,2; 2; pa 3 milijuna eura. Igrače prodajemo u zvučne zapadne klubove koji nam se vraćaju kao kupci. Svi oni, a i ostali klubovi iz njihovih bogatih liga, znaju za "tamo neki Osijek" gdje se sada ima što za kupiti. Izuzevši Dinamo, prvenstveno zbog apsolutnih iznosa koje postiže prodajama svojih igrača, vjerujem da imamo najstaloženiju, najodrživiju i najperspektivniju politiku i koncept odlazaka igrača iz našeg Kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je poslao poruku svim navijačima i simpatizerima Osijeka...

"I nema tu riječi o padu rezultatskih ambicija. Ovdje je riječ o odgovornosti prema budućnosti. Isto kao u slučaju kampa i stadiona Pampas. Osijek prije svega, ali Osijek koji će u budućnosti većim dijelom, ako već ne u potpunosti, moći sam sebe financirati. I to ne zato što se nečega bojim ili sam se umorio, već stoga što je to jedini ispravni put ako želimo imati stabilan, velik i Europi poznati klub. Vjerujte, kao i do sada, sve u zalog budućnosti. Bližoj i daljnjoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo