OPTIMIZAM U OSIJEKU: / 'Ne vrijedi kukati! Možemo preokrenuti i plasirati se u Europsku ligu'

Image
Foto: Marko Mrkonjić/PIXELL

Nogometaši Osijeka nisu u ugodnoj poziciji poslije prve utakmice play-offa Europske lige protiv bečke Austrije, ali u Gradskom vrtu ne manjka optimizma.

23.8.2017.
15:25
Marko Mrkonjić/PIXELL
VOYO logo

Osječani su pred svojim navijačima poraženi s 1-2 i u četvrtak će od 21.05 imati jako težak posao u St. Pöltenu gdje Austria igra svoje utakmice dok traje renovacija njezina stadiona. Trener Zoran Zekić ipak vjeruje da je njegova momčad u stanju kreirati senzaciju.

Image
PORAZ U GROTLU GRADSKOG VRTA: /

Osječani poveli pa promašili penal, a Austrijanci napravili potpuni preokret

Image
PORAZ U GROTLU GRADSKOG VRTA: /

Osječani poveli pa promašili penal, a Austrijanci napravili potpuni preokret

'Bit ćemo agresivniji, hrabriji i konkretniji'

"Još se uvijek svi sjećamo događanja iz prve utakmice i znamo što smo tada propustili. Ne vrijedi nam kukati, ali se i dalje ne mogu oteti dojmu da je rezultat na kraju trebao biti puno pozitivniji za nas od tih 1-2. Tako je kako je, igračima sam odmah nakon tog poraza rekao da vjerujem kako možemo preokrenuti stvari u našu korist. I zaista mislim da možemo proći dalje i plasirati se u Europsku ligu. Smatram da smo to i zaslužili po onome kako radimo, igramo i ponašamo se cijelo ovo vrijeme. Nastojat ćemo ući u ovu utakmicu s velikom vjerom u sebe, koncentracijom, mirnoćom i hrabrošću. Daj Bože da u jednom trenutku dođemo u situaciju da moramo preuzeti potpuni rizik i sve karte baciti u napad jer bi to značilo da smo prije toga napravili ono što bi nas približilo ostvarenju cilja", prenosi Zekićevu izjavu Osijekova internetska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više nam se ne smije ponoviti da primimo onako dva jeftina pogotka kao u prvom ogledu. Osim toga, siguran sam da ćemo energetski izgledati puno bolje nego onda, a to onda znači i da ćemo biti agresivniji, hrabriji i konkretniji u izlasku prema njihovom bloku. Nadam se da ćemo biti na tragu onih naših izdanja protiv Luzerna u Gradskom vrtu i PSV-a u obje utakmice jer ako to ne ponovimo, ne možemo ni uspjeti", dodao je strateg Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo