OPROSTIO SE LEGENDARNI TIM CAHILL: / Jedna velika karijera upravo je stigla svome kraju

Image
Foto: Screenshot

U 108. nastupa zabio je 50 golova za australsku reprezentaciju, uvjerljivo najviše u konkurenciji onih koji su nastupali za tu zemlju

20.11.2018.
14:57
Screenshot
VOYO logo

U prijateljskim utakmicama igranim u utorak pobjede su upisale najjače selekcije Azije - Japan, Australija i Južna Koreja, koje u siječnju očekuje Azijsko prvenstvo.

Australci su u Sydneyu s 3-0 nadigrali Libanon golovima Martina Boylea (2) i Mathewa Leckiea, no najviše pljeska dobio je legandarni 39-godišnji Australac Tim Cahill, koji se oprostio u svom 108. nastupu za reprezentaciju, za koju je zabio 50 golova. Cahill je u karijeri igrao za Everton, Millwall i NY Bulse, a trenutno igra za indijsku momčad Jamshedpur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tim Cahill

"Ovo je vjerojatno prvi, ali i zadnji puta da će svi vidjeti da plačem", bio je emocionalan Cahill nakon dvoboja.

Paolo Bento i dalje bez poraza

Južnokorejanci su u australskom Bribaneu slavili protiv Uzbekistana s uvjerljivih 4-0 pogocima Nama (9), Hwanga (24), Moona (70) i Suka (82). Novi izbornik Južnokorejanac Portugalac Paolo Bento tako je ostao neporažen i u šestom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanci su također s 4-0 kod kuće pobijedili Kirgistan, a strijelci su bili Yamanaka (3), Haraguchi (20), Osako (72) i Nakajima (78).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Azijskom prvenstvu, koje započinje 5. siječnja, Australija igra u skupini s Sirijom, Palestinom i Jordanom, Japan je u grupi s Uzbekistanom, Omanom i Turkmenistanom, a Južna Koreja će igrati s Kinom, Kirgistanom i Filipinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo